• Haberler
  • Gündem
  • Yusuf Tekin'den Destek ve Yetiştirme Kursları Hakkında Açıklama

Yusuf Tekin'den Destek ve Yetiştirme Kursları Hakkında Açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı olan Yusuf Tekin kendi resmi sosyal medya hesabı üzerinden destek ve yetiştirme kursları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.Müsteşar Yusuf Tekin öğrencilerin ihtiyaçlarının neredeyse hepsinin okullarda çözülmesi gerekti

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı olan Yusuf Tekin kendi resmi sosyal medya hesabı üzerinden destek ve yetiştirme kursları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Müsteşar Yusuf Tekin öğrencilerin ihtiyaçlarının neredeyse hepsinin okullarda çözülmesi gerektiğini öğrencilerin okuldan başka bir desteğe ihtiyaç duymamaları için gereken çalışmaların yapıldığını belirtti.

Yusuf Tekin açıklamasında

; Okullarda açılan destek ve yetiştirme kurslarının yoğun ilgi gördüğünü, öğrencilerin eğitimle ilgili olarak her ihtiyaçlarının okullar tarafından karşılanması gerektiğini öğrencilerin okul dışında herhangi bir desteğe gerek duymamaları amaçlanarak yapılan çalışmaları, kursların sağlıklı bir şekilde devam etmesi ve gereken eğitimin verilmesi adına gerekli çalışmaları ve önlemleri aldıklarını belirtti.

Yusuf Tekin son olarak destek ve yetiştirme kurslarında eğitim vermeyi kabul eden öğretmen ve idarecilere teşekkürlerini iletti.

Kamupersoneli.net / ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme