• Haberler
  • Gündem
  • Zeytin Dalı Harekatında Asker Kaybı Var Mı? Başbakan Yıldırım Açıkladı

Zeytin Dalı Harekatında Asker Kaybı Var Mı? Başbakan Yıldırım Açıkladı

Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında Çankaya Köşkünde bir görüşme gerçekleştirildi.Yaklaşık 50 dakika süren görüşmenin ardından Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ortak açıklama yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında Çankaya Köşkünde bir görüşme gerçekleştirildi. Yaklaşık 50 dakika süren görüşmenin ardından Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ortak açıklama yaptı.

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili olarak Habertürk'ten Ömer Topsakal'ın aktardıklarına göre ilk açıklamayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gerçekleştirdi. Kemal Kılıçdaroğlu söz konusu açıklamasında son derece verimli toplantı gerçekleştirdiklerini Zeytin Dalı Harekatının kaçınılmaz olarak ülkenin gündemine geldiğini ifade ederek "En büyük arzumuz kimsenin burnunun kanamadan operasyonun tamamlanmasıdır. Askerlerimiz görev yaparken Suriye'nin toprak bütünlüğüne de katkı yapıyorlar" dedi.

HERHANGİ BİR ASKER KAYBI YOK

Bu açıklamaların ardından Başbakan Binali Yıldırım da açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım açıklamalarında terör faaliyetlerini yok etmek amacıyla bir harekat başlattıklarını hassasiyetin Türkiye'nin toprak bütünlüğü olduğunu ve devam eden harekatta şu ana kadar herhangi bir asker kaybının olmadığını ifade etti.

ANA MUHALEFET VE MHP HAREKATA TAM DESTEK VERİYOR

Başbakan Binali Yıldırım açıklamalarının devamında Kilis'e taciz atışlarının yapıldığını ifade ederek siyasi partilerin, ana muhalefet ve MHP'nin bu harekata tam destek verdiğini belirtti. Bununla beraber Başbakan Binali Yıldırım Cılız sesler çıkmakla beraber kayda değer olayın olmadığını bölücü mesajların da soruşturmaya tabii tutulduğunu belirtti.

KAMUPERSONELİ.NET - ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme