Akademik Personel Alım İlanları

Bozok Üniversitesi Akademik Personel Alımı Yapacak

 BOZOK Üniversitesi Akademik Personel Alımı Yapıyor Bozok Üniversitesi Rektörlüğü’nden akademik personel alımı yapılacağına dair ilan duyurusu 8 Haziran 2016 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından da yayımlandı. Söz konusu ilana göre Bozok Üniversitesi’nin Tıp Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi’ne Yardımcı Doçent ve Doçent alımı yapılacak.  

Hangi Birim için kaç akademik personel alınacak?

Bozok Üniversitesi tarafından çıkılan akademik personel alım ilanına göre ; Tıp Fakültesi için 2 Akademik personel  (Yardımcı Doçent) , Fen Edebiyat Fakültesi için 2 Akademik Personel ( Doçent) , Eğitim Fakültesi için 1 Akademik Personel ( Yardımcı Doçent ) alımı yapılıyor.

Başvuru Tarihleri ve Aranan Nitelikler

Başvurular 8-24 Haziran 2016 tarihleri arasında  yapılacak. Doçent ve Yardımcı doçent kadrosu için başvuruda bulunacak adaylar aranan nitelikleri aşağıdaki linkte bulunan ilan dosyasına göz atarak öğrenebilirler. Doçent kadrosu başvuruları Üniversitenin Personel Dairesi Başkanlığı’na, Yrd.Doç kadrosu için başvurular ise ilgili birimlere yapılacak.Başvurular şahsen ve talep edilen belgelerle birlikte yapılacak. Talep edilen belgeler ve diğer detaylar ilan dosyasında bulunmaktadır.