Aöf

Anadolu Üniversitesi AÖF'den Öğrencilere Temel Öğrenme Malzemeleri Duyurusu

Açıköğretim Fakültesi, web sayfası üzerinden bir duyuru yayınladı. Yayınlanan duyuruya göre; öğrencilerin AÖF tarafından verilen, ya da internet üzerinden temin edilen kitap ve dökümanlar dışında başka araç gereç kullanmamaları gerektiğine değinildi.

AÖF’ün ders kitapları ve diğer öğrenim malzemelerinde sürekli güncelleme yapılmaktadır. AÖF başlığı altında verilen çıkmış soruların, dökümanların Anadolu AÖF ile hiçbir ilgisi olmadığına değinildi.

AÖF’ün duyurusu şöyle: 
“Değerli Öğrencimiz,
Açıköğretim Sisteminin temel öğrenme malzemesi AÖF bürolarından teslim aldığınız kitaplar ve Anadolum e-Kampüs Sisteminden sizlere sunduğumuz öğrenme malzemeleridir. Üniversitemizin ders kitapları dışında hiçbir şekilde yardımcı kitap adı altında basılı bir yayını ya da web sitemizden ulaştığınız Anadolum e-Kampüs Sistemi dışında sunulan e-öğrenme ortamı bulunmamaktadır. Siz öğrencilerimize sunmuş olduğumuz ek öğrenme malzemeleri https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinde yer almakta olup ders kitaplarımızda ve e-öğrenme malzemelerimizde sürekli güncellemeler yapılmaktadır.

AÖF çıkmış sorular, yardımcı kitaplar vb. isimler adı altında web ortamında ve sosyal medyada yer alan bilgilerin kurumumuzla hiçbir alakası bulunmamaktadır. Bu nedenle resmi ortam dışında elde edilecek bilgilerin mağduriyetlere yol açmaması için siz öğrencilerimizin yayınlarımız dışında bilgi ve belge edinmemenizi hatırlatır başarılı bir dönem dileriz.”

Kamupersoneli.net