Askeri Personel Alım İlanları

Kara Kuvvetleri Subay ve Astsubay Alımına Bayanlardan Başvuru Talebi ! ( Bayan Adaylarda Başvuru Yapabilsin )

17 Kasım 2016 tarihinde Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde Subay ve Astsubay alımı yapılacağı belirtildi. İlgili ilanın detayları şöyle;

Kimler Başvuru Yapabilir ?
– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanlar,
– Erkek olanlar,
– Kamu haklarından mahrum bulunmayanlar,
– Lisans mezunları için 27 yaşından büyük olmayanlar,
– Lisansüstü mezunları için 32 yaşından büyük olmayanlar,
– KPSS P3 puan türünden en az 50 puan almış olan adaylar ilana başvuru yapabilir.

Başvuru Şekli ve Tarihi

İlgili ilana başvurular, Milli Savunma Bakanlığının ” www.msb.gov.tr ” internet adresindeki ön başvuru formu doldurularak online ortamda 2 Aralık 2016 tarihine kadar gerçekleştirilebilir. 

Kara Kuvvetleri Subay ve Astsubay Alımı İlanına Bayanlarda Başvuru Yapmak İstiyor ! 

Alınan geri bildirim ve yorumlarda bayan adaylar, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Subay ve Astsubay alımı ilanına başvuru yapmak istediklerini belirttiler. Ancak şuan için başvuru şartları hakkında bir değişiklik yapılmadı. Başvuru şartları hakkında herhangi bir değişiklik yapıldığında sizleri sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Pöh de olmadı bari bunda bayan alımı olsun ,bu vatan için şehit oluruz ,elimizden gelenin fazlasını yaparız .Savaşırız ,dağ taş demeden ,bi fırsat verin lütfen..

  2. Bi olsaydı alımlar benim tek sorunum var gözlerim ameliyat olucam ve beni asker olur polis olur ne olursa olsun alsınlar istiyorum benim canım bu vatana feda olsun. Yaş sınırım dolana kadar da başvuru yapıcam. Asla da vazgecmicem

  3. Benim de en büyük isteğim astsubay olabilmek 1 senelik evliyim..Evli olanlar başvurabiliyor mu..Ayrıca önlisans mezunuyum lisansa tamamlıyorum..

  4. En büyük hayalim isteğim astsubay olmak bu fırsatı bayanlara da versinler lütfen sonuna kadar deniycem asla vazgeçmiycem

  5. Ya vatan korumak yurek isi cinsiyet işi değil. Elin ülkesinde kızlar askere gider bizim ülkemizin yürekli kadınları gidemezmi yani. Cinsiyet şartı kaldırın ya lütfen. Lise mezunlarına başvuru yapsın ve boy kilo da istemesinler yani vatan korumanın boyla ne alakası var ki. Binlerce insan var sırf bu yüzden giremeyen ya bi kereye mahsus yapın bari. Sesimizi duyun artık lütfen !

  6. Bi yardım etsenize nerden nasıl başvuru yapacagimizi

  7. Artık kadın alımları yapılsın ve önlisans veya lisans şartınıda kaldırın lütfen ben dahil olmak üzere çok sayıda kayıt yapmak askeri personel olmak isteyen bayan var koşullarınızı genişletin lütfen. En büyük hayalim bu ve sonuna kadar gidecem fakat ben ve benim gibiler için kolaylıklar sağlayın rica ediyorum.

  8. Bizler de erkeklerle eşit tutulmak istiyoruz Bizler de şans tanıyın bizler de bu vatan için bu bayrak için kanımız uğruna savaşmak istiyoruz mücadele etmek istiyoruz. Duyun sesimizi mahrum etmeyin bizleri. Önlisans ve lisans şartları kalksın lütfen..

  9. Bizde şimdinin nene hatunlarıyız bu vatan için canımızı veririz bayan alımı da olsun .

  10. Vatanımız için bizde herkese karşı durmak istiyoruz dışarıdaki bayanlar gidebiliyor biz gönüllü olarak girmek istiyoruz neden sesimiz duyulmuyor

  11. Erkek alimlar en az ilkokuldahilinde gerceklesiyor.bayanlara da astsubayligi en az lise mezun dahilinde yapsaniz olmaz mi.lütfen bayanlara da hak taninsin

  12. İlkokul dahilinde hiçbir askeri personel alımı yapılmıyor erkekler için. Astsunaylarin eğitim seviyesi en az önlisans şartı olduğundan dolayı lise mezunu bayan alımı yapısı imkansızdır. Sizi isteginizle olacak bir sınırlama değil yani. Devlet alım şartlarını senin isteğini yerine getirecegine sen devletin alım şartlarını yerine getirmek için üniversite bitirme daha dogru değil mi?