Banka Personeli Alım İlanları

DenizBank En Az Lise Mezunu Personel Alıyor

DenizBank, 1938 yılında, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlamak üzere bir devlet bankası olarak kurulmuştur.


DenizBank’ta Kariyer

İnsan merkezli bir politika benimsemiş olan DenizBank, insan kaynakları uygulamalarında eğitim ve kariyer olanaklarıyla, çalışanlarına verdiği değeri göstermektedir.

DenizBank’ta çalışanları ‘asistan’ unvanından ‘Genel Müdür’ unvanına uzanan bir yol beklemektedir. Kariyer planlaması; asistan, uzman yardımcısı, uzman, yetkili, yönetmen ve üstü unvanlar şeklinde devam etmektedir.

DenizBank’ta Eğitim

2007 yılında faaliyete geçen Deniz Akademi, “Kariyer Gelişim Programları” ve “Seçmeli Eğitim Programları” “Temel Gelişim Programları” “Yönetim Gelişim Programları” ile çalışanların teknik bilgi ve kişisel becerilerini geliştirmeyi hedeflemektedir. Bunların yanı sıra uluslararası eğitim ve konferanslar, yurt dışı şube ve muhabir bankalardaki staj olanakları, yabancı dil ve bilgisayar kursları, Bankalar Birliği eğitimleri gibi eğitimlerle de çalışanlara gelişim imkânı yaratılmaktadır.

Kaç Personel Alınacak

DenizBank tarafından ilan edilen personel alım duyurusunda açık olan 12 pozisyon için alım yapılacaktır. İşte alım yapılacak olan pozisyonlar:

# Performans Ölçümleme ve MIS Yetkilisi
# Kanuni Takip Tahsilat Avukatı
# Telefonda Satış Temsilcisi İşbaşı Eğitim Programı
# Kanuni Takip Memuru
# Sistem Mühendisi
# İş Analisti
# Yazılım Mühendisi
# İletişim Merkezi Asistanı
# Kredi Kartları Portföy Yönetimi Yetkilisi
# İletişim Merkezi Asistanı
# İletişim Merkezi Asistanı İşbaşı Eğitim Programı
# Finansal Kurumlar Görevlisi

İlanın tamamına ulaşmak ve başvuru yapmak için http://www.kariyer.net/denizbank-is-ilanlari-c2494-p16410/  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kamupersoneli.net  | Ankara

Bir Yorum