Genel

Vakıfbank 48 Ay Vadeli 10 Bin Lira Bayram İhtiyaç Kredisi Kampanyası SMS Başvurusu

Her sene bayram kredisi veren bankalar arasında en uygun ihtiyaç kredisi veren banka olarak öne çıkmayı başaran Vakıfbank ihtiyaç kredisi paketinin yanı sıra her zaman olduğu gibi Vakıfbank taşıt kredisi kampanyası için de fırsatlar sunuyor. Vakıfbank internet sitesi üzerinden ulaşabileceğiniz kredi hesaplama programı sayesinde dilerseniz Vakıfbank bayram kredisi hesaplama işlemlerinizi yapabilir, hesapladığınız krediyi uygun bulmanız durumunda yine internetten kredi başvurusu için form doldurabilirsiniz. 

48 Ay Vadeli 10000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası 

Bayram öncesi tüm maddi sorunlarına hoşçakal demek isteyen kişiler için Vakıfbank özel bir kampanya düzenlerken bu tutar ve vade için kredi kullanmak isteyen kişilerin aylık ödemeleri sadece 293 lira oluyor. Şu anda aynı zamanda en uygun kredi veren  bankalar arasında da yer alan Vakıfbank isteyen müşterilerine 3 ayda bir ödemeli kredi kullanma seçeneği de sunuyor. 3 ayda bir ödemeli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilerin aynı tutar ve vade için ödemelerini öğrenmek için Vakıfbank şubeleri üzerinden başvuruda bulunmaları gerekiyor. 

Vakıfbank SMS Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bayram öncesi oluşan yoğunluk nedeni ile bankalara gitmekte zorlanıyorsanız bayram kredisi başvurusu için dilerseniz Vakıfbank SMS kredi başvuru numarası üzerinden de başvurularınızı yapabilirsiniz. Bunun için cep telefonunuzun kısa mesaj ekranına giriş yaptıktan sonra ilk olarak büyük harflerle KREDİ yazdıktan sonra her birinin ardında bir boşluk olacak şekilde kimlik numarası ve aylık gelir tutarını rakamlar halinde yazmanız, sonrasında da oluşturduğunuz bu kısa mesaj metnini 5724 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır. Bu mesajın ardından birkaç dakika içerisinde Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvuru sonucu tarafınıza aynı cep telefonu numarası üzerinden SMS olarak gönderilecektir. Mesajla kredi başvurusu olumlu sonuçlanan kişilere kredi ön onayı verilirken bu ön onay mesajı ile Vakıfbank şubeleri üzerinden kredi kullanım süreci tamamlanmaktadır. 48 ay vadeli 5 bin lira ihtiyaç kredisi ve 48 ay vadeli 50 bin lira ihtiyaç kredisi gibi farklı seçenekler de sunan banka 90 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanımına izin vermektedir.