Eğitim

DİKKAT ! AÖL Öğrencileri ve Kayıt Olacaklar için Resmi Duyuru Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Açık Öğretim Lisesi (AÖL)  resmi internet sayfasından kayıt yenileme ve yeni kayıt işlemlerini gerçekleştiremeyen öğrenciler için çok önemli bir duyuru yayımlandı. AÖL resmi internet sitesinden yayımlanan duyuruda kayıt yenileme ve yeni kayıt işlemlerini gerçekleştiremeyen öğrenciler için ilgili işlemleri yapabilmelerine yönelik bir düzenleme yapıldığı ve kayıt tarihlerinin 30 Eylül 2016 tarihine kadar uzatıldığı bildirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi resmi internet sayfasından yayımlanan duyuru şu şekilde ; “2016-2017 Öğretim yılı 1.Dönem Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri 2016-2017 Öğretim yılı 1. Dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri Bakanlık onayı gereği 30 Eylül 2016 tarihine kadar uzatılmıştır.”

Bilindiği gibi daha önceki haberlerimizde de siz değerli öğrencileri uyarmış ve 23 Eylül 2016 tarihinde kayıt yenileme ve yeni kayıt işlemlerinin sona ereceğini bildirmiştik, kayıtlarını yapamayan öğrencilerden gelen yoğun talep üzerine bakanlık harekete geçti ve kimsenin mağdur olmaması için kayıt sürelerini 30 Eylül 2016 tarihine kadar uzattı.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA