Eğitim

Eğitim ve Öğretim'de Yenilikçilik Ödülleri

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığının resmi internet sitesinde haberler bölümünde bir haber yayımlandı. Yayımlanan haberde Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Değerlendirici Eğitim Semineri 11-15 Nisan 2016 tarihleri arasında Afyon´da gerçekleştirildiği belirtildi. 

Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesined yayımlanan haberin detayları şöyle;

11-15 Nisan 2016 tarihlerinde Strateji Geliştirme Başkanlığı Kalite ve Performans Geliştirme Daire Başkanlığınca Afyon’da düzenlenen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Değerlendirici Eğitimi” semineri 91 katılımcıyla gerçekleştirilmiştir.
Başkanlığımıza yapılan 600’e yakın başvuru arasından; lisansüstü eğitim, yabancı dil, akademik özgeçmiş, mesleki deneyim, alan deneyimi gibi birçok kritere dayanarak seçilen değerlendiricilere uygulamalı değerlendirici eğitimi verilmiştir.

Değerlendiricilere, değerlendirme sistemi tanıtılmış ve sistem üzerinden nasıl değerlendirme yapacakları anlatılmıştır. Değerlendiricilere ilgili mevzuat ve kriterler kapsamında örnek çalışmalar ile değerlendirme ile ilgili uygulamalar yaptırılmıştır.