Ekonomi

Bankalardan Tüketici Kredisi Alacaklar Dikkat! Başbakan'dan Müjde Var

 Tüketici Kredisi Kullanacak Vatandaşlar Dikkat !


Başbakan Müjdeyi Verdi Başbakan Binali Yıldırım, Partisinin TBMM grup toplantısında, gündeme ve hükümetin çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti grup toplantısına FETÖ’nün darbe girişimine karşı demokrasiye sahip çıkan vatandaşlara, kamu görevlilerine, ve muhalefet liderlerine teşekkür ederek başlayan Binali Yıldırım’ın konuşması ara ara sloganlarla bölündü. FETÖ darbe girişimi ile ilgili konuşması sırasında “FETÖ gelecek hesap verecek ” sloganlarına kayıtsız kalmayan Binali Yıldırım: ” Elbette kardeşlerim, hesap soracağız” şeklinde cevap verdi.  

Tüketici Kredisi Taksitleri Arttırılacak

Ekonomideki gelişmelerden ve hükümetin çalışmalarından da bahseden Başbakan, yatırım ortamlarının iyileştirmesi ile ilgili yapılan düzenlemeleri dile getirirken, bankalardan tüketici kredisi çekmeyi düşünen vatandaşlara da bir müjde verdi. Bilindiği gibi tüketici kredilerinde üst sınır 32 ay olarak belirlenmişti.

Öğretmen ve Polis İstihdamı

Başbakan Binali Yıldırım söz konusu üst sınırın esnetileceğini ve tüketici kredilerindeki taksitlerin arttırılacağını belirtti. Konuşması sırasında kamudaki istihdamlarada dikkat çeken Yıldırım: ” Milli Eğitim Bakanlığı’mız 15 Bin sözleşmeli öğretmen, İçişleri Bakanlığı’mız 10 bin polis alımı” yapacak dedi.

Kamu haberlerinden anında haberdar olabilmek için kamupersoneli mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamupersoneli.net | Ankara