Ekonomi

SSK ve SGK Sorgulama TC Kimlik No İle Nasıl Yapılır?

e-Devlet Üzerinden SSK-SGK prim günü nasıl öğrenilir?

SSK-SGK Prim günü nasıl öğrenilir? TC Kimlik numaranız olmadan SSK prim gününü öğrenmek istiyorsanız aşağıda verilecek olan linke tıklayarak bilgilerinizi girerek öğrenebilirsiniz. Sosyal Sigortalar Kurumu prim sorgulama hakkında merak edilen her şeyi siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik. 

SSK-SGK Prim günümü nasıl öğrenebilirim?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet dökümü belgesini almak isteyen vatandaşlar ilk olarak e-devlet (www.turkiye.gov.tr) adresine giriş yapmalı. Sisteme giriş yapmak için daha önceden e-Devlet şifresi almalısınız. e-Devlet şifreniz yoksa herhangi bir PTT şubesinden 2 lira karşılığında e-devlet şifrenizi öğrenebilirsiniz. Sisteme giriş yapmak için TC kimlik numaranız ve e-devlet şifrenizi kullanabilirsiniz. e-Devlet sitesine giriş yaptıktan sonra e-hizmetler bölümünde bulunan SGK Hizmet dökümü ve SSK Sorgulama linkini tıklayınız. Karşınıza gelen sayfada size ait doldurulması gereken bilgiler bölümü bulunacaktır bu bölümleri doldurduktan sonra SGK hizmet dökümüne sahip olabilirsiniz.

e-Devlet Şifremi unuttum ne yapabilirim?

e-Devlet şifrenizi unuttuğunuzda e-devlet şifremi unuttum linkine tıklayarak Türkiye Cumhuriyeti Kimlik numaranızla birlikte cep telefonu bilginizi girmeniz gerekir. Ayrıca 1.dereceden bir akrabanızın kişisel bilgilerini sistem sizden talep eder. Bunların hiç birisini yapamıyorsanız en yakın PTT şubesinden yine 2 lira karşılığında kapalı zarf içerisinde e-Devlet şifrenizi öğrenebilirsiniz.

Kamu haberleri ve daha fazlası için kamupersoneli.net adresinin android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. En güncel bilgi, haber, duyurulardan anında haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net