Ekpss

ÖSYM KPSS Lisans Soruları ve Cevap Anahtarı Açıklamadaki Çevikliği Neden EKPSS 'de Göstermedi?

ÖSYM Aynı Cevvallığı ve Çevikliği EKPSS Soruları ve Cevapları’nda Neden Göstermedi?

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi , hiç beklenmeyen bir şekilde 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS Lisans Genel Kültür , Genel Yetenek , Eğitim Bilimleri) sınavının soru ve cevaplarını sınav sonrasında yayımladı. Fakat 24 Nisan 2016 tarihinde yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı ve 30 Nisan 2016 tarihinde yapılan 2016 İSG ‘nin soru ve cevaplarını bu kadar zaman geçmesine rağmen hala yayımlamadı.

ÖSYM Adayları Daha Ne Kadar Bekletecek?

ÖSYM resmi internet sayfasından EKPSS soru ve cevaplarının neden yayımlanmadığına dair herhangi bir duyuruda yapılmadı. 1 gün içerisinde sınav soru ve cevapları yayımlanabiliyorsa , neden EKPSS soru ve cevapları yayımlanmıyor?

Neden Bir Açıklama Çok Görülüyor!

Adayların en merak ettiği konulardan birisi haline gelen EKPSS soruları belirsizliğini sürdürüyor.  Uzun zamandır ÖSYM’den bir açıklama gelmemesi adayların moralini bozuyor.Sınavda yanlış bir şeyler mi vardı? Sınav soru ve cevaplarının açıklanmamasının sebebi ne? gibi sorular adayların motivasyonunu bozuyor. Bakalım ÖSYM’den bir açıklama gelecek mi?.

Kamu haberleri, gündem haberleri, kamu personeli alım haberleri ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olabilme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum