Emlak

İstanbul Anadolu Yakası 2017 – 2018 Teslim Konut Projeleri

AND Pastel İstanbul Kartal Konut Projesi 

Haziran 2018 teslim konut projeleri arasında yer alan AND Pastel aynı zamanda konut kredisi desteği de sağlıyor. Projeden konut satın almak isteyen kişilere 60 ay vadeli olmak koşulu ile faizsiz konut kredisi kullandırılırken aynı zamanda şimdi al seneye öde kampanyası ile ödemelerinize de öteleme seçeneği sunuluyor. Yeşil alan yoğunluğu ve geniş peyzaj alanları ile dikkat çeken proje Kartal konut projeleri arasında fark yaratıyor. 

Resim İstanbul Nefes Sancaktepe Konut Projesi 

Sadece yüzde 10 peşinat ödeyerek ev sahibi olmanızı sağlayan projede konut kredisi taksitlerini 12 ay erteleme seçeneği de bulunuyor. 2+1 konut projesi arayan kişilere hitap eden Resim İstanbul Nefes kount projesi lansmana özel olarak yüzde 10 indirim ile satışa sunulurken aynı zamanda sadece yüzde 10 peşinat ödemesi ile ev sahibi olmanın da kapılarını aralıyor. 

Dekon Suadiye Ametist Kadıköy Konut Projesi 

Hemen teslim konut projeleri arayan kişilere hitap eden Dekon Suadiye Ametist fiyat seçenekleri ile de farklı bütçelere hitap etmeyi başarıyor. Projede hemen teslim için hazır hale getirilen konutlar kişiye özel ödeme seçenekleri ile satışa devam ediyor. 

Satya Evliye Çelebi Tuzla Konut Projesi 

Tuzla konut projeleri arasında yer alan Satya Evliya Çelebi Konut Projesi bölgenin en iyi lokasyon özelliklerine sahip olan Hızır Reis Caddesi üzerinde yükseliyor. Toplam 188 daireden oluşan Satya Evliya Çelebi konut projesi fiyat listesinde 247 bin liradan başlayan seçeneklere sahip. 

Bir Yorum