Emniyet Personeli

EGM Göreve İade Edilen Polislerin Listesi Yayımlandı Mı?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından görevden uzaklaştırmalar ve iade edilmelerle alakalı önemli bir bilgilendirme yapıldı. Yapılan bu bilgilendirmeyi bizlerde kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimize ulaştırdık.

Yapılan açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve PYD gibi bağlantıları nedeniyle görevden 2205 personelin uzaklaştırıldığı aktarılmıştı. Ayrıca yapılan bu açıklama çerçevesinde Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) 3181 polisin görevlerine iade edildiği ifade edilmişti. Yapılan bu açıklamalar kapsamında, göreve iade edilenlerin yer aldığı liste ve uzaklaştırılanların bulunduğu listeler son derece merak edildi.

Vatandaşlar, görevden uzaklaştırmalar ve iadelerle alakalı isimleri merak ederlerken, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bir liste henüz yayımlanmış değil. Bu nedenle ziyaretçilerimize listeyi ulaştıramamaktayız. Ancak bu listeler yayımlandığı anda, ziyaretçilerimiz anında haberdar olabilecekler.

-Yayımlanan liste ve çok daha fazlasından anında haberdar olabilirsiniz.

Listeden ve kamuya yönelik tüm gelişmelerden anında haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirebilir, Facebook ve Twitter hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Tüm memur, kamu, politika ve öğretmen haberleri, gündem haberlerine anında erişim sağlamak için sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Kamupersoneli.net | ANKARA