Gündem

Ankara' da Hareketli Dakikalar: Güven Operasyonu Yapıldı

Ankara’ da dün gece saatlerinde Kızılay, Çankaya, Tunalı ve Esat bölgelerinde güven operasyonu gerçekleştirildi. Ankaralı vatandaşların karşılaştıkları Toma, Panzer ve birçok polis aracının sebebi olan bu durumun; kamu düzenini ve huzurunu bozmaya çalışan kişilerin olabileceğini varsayılarak birçok eğlence mekanına operasyon düzenlendiği de aktarılmaktadır.

Yapılan eş zamanlı operasyonlar kapsamında, daha önce işledikleri suçlar nedeniyle gündemde olan kişiler yakalandı. Ayrıca, bazı kişiler de gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Yapılan operasyonlar kapsamında kimlik kontrolleri ve incelemelerde bulunularak eğlence mekanlarında araştırmalar yapıldı.

Ankaralılar şaşırdı.

Dün gece saatlerinde Kızılay ve çevresinde olan vatandaşlar; durumu görünce hayli şaşırdılar. Kimlik kontrolleri, araç incelemeleri ve mekanlara uygulanan ziyaretler nedeniyle de mevcut bulunan TOMA, Panzer ve çok sayıdaki araç kısa süreli endişe yaratsa da, durumun anlaşılması derin bir nefes aldırdı. 

Yapılan çalışmalar sonrasında Kızılay, Çankaya, Esat, Tunalı, AŞTİ gibi noktalarda binlerce kişi kimlik kontrolüne tabi tutularak, içlerinde daha önceden suçları bulunan kişiler ve kamu düzenine aykırı hareket eden kişiler gözaltına alındılar.

Kamupersoneli.net | ANKARA