Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Güzellik Uzmanlarına Müjde !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde hazırlanan programda konuşması sırasında; “Bizim medeniyetimiz, güzeli, iyiyi, doğruyu, hayırlıyı inşa medeniyetidir. Her alanda güzelliğin övüldüğü bir yerde, insanlığın güzelliğinin ihmal edilmesi düşünülebilir mi? Sizlerin de sorunlarınızın çözümü konusunda şüphesiz ki yapmak görevimizdir. Bugün Bakanlar Kurulu’nda kararı onaylayacağım. Bu tabii bizim için bir görevdi ve bugün yerine gelmesi bizim içinde ayrı bir mutluluk vesilesidir.” dedikten sonra Özel Kalem Müdürü’ni yanına çağırarak kararnameyi tüm salonun önünde imzaladı.

Türkiye’de Sağlık kuruluşu olmayan ve hekim tarafından görülmeyen ve hekimin nezaretinin olmadığı güzellik salonlarında IPL cihazlarının kullanımı yasaklanmıştı. Erdoğan’ın onayladığı Bakanlar Kurulu kararıyla güzellik uzmanlarına yeniden işyeri açma hakkı veriliyor.

Erdoğan konuşmasına, “Pek çok kişi 16 Nisandan sonra ne olacak sorusunu soruyor. Bu soruya en güzel cevabı sizler vermişsiniz. Söyleyim daha güzel bir Türkiye olacak. 14 yıl bu ülkede bizler bir sessiz devrim gerçekleştirdik. Bunu bize bugün saldıran konuşuyor. Neydi o göreve geldik, başbakan oldum, 100 günlük bir program. 100 günde Türkiye tırmanmaya başladı. Hamdolsun kişibaşı milli geliri 3 bin 500 dolar olan Türkiye 11 bin dolara çıkmış vaziyette. Adama sormazlar mı 10 yıllar boyu bu ülkede bizi 3 bin 500 dolarlarda niye süründürdünüz diye sormazlar mı?” diyerek devam etti.

Biz Vatandaşın Derdiyle Dertlenmez, O problemi Çözemezsek Bu Hayat Bize Haram Olsun

”Eğitimde geldiğimizde 75 üniversite vardı, şimdi 181 üniversitemiz var. Üniversitemiz olmayan ilimiz yok. 270 bin derslik yaptık. Şimdi şehir hastanelerimiz var. 30 büyükşehirimizde bu şehir hastanelerimiz olacak. Biz vatandaşımın derdiyle dertlenemez, o problemi çözemezsek bu hayat bize haram olsun.”

16 Nisan’dan Sonra Ne Olacak?

”Ülkemizde pek çok kişi, “16 Nisan’dan sonra ne olacak?” sorusunu soruyor. Bu soruya en güzel cevabı verecek olan sizlersiniz. Söyleyin, “Daha güzel bir Türkiye olacak.” Bazı gerçekler var ki, gözü olup görmeyenler, kulağı olup duymayanlar oluyor. Örneğin, biz 14 yılda sessiz bir devrim gerçekleştirdik. Göreve geldik, 100 gün oldu. Daha 100 günde Türkiye tırmanmaya başladı.Adama sormazlar mı, on yıllar boyu bu ülkede bizi 3 bin 5 bin dolarlarda neden süründürdünüz diye sormazlar mı?”

Kamupersoneli.net