Gündem

Eski Milletvekili Hakan Şükür Hakkında Yakalama Kararı !

Eski Milletvekili Hakan Şükür’ün, sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesi ile yargılanması sürüyor.

Tutuksuz yargılanan Hakan Şükür, Bakırköy 28. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya katılmadı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı duruşmada avukatı Ferah Yıldız temsil etti.

Tanık Dinlendi

Bekir Savran duruşmada tanık olarak dinlendi. Bekir Savran yaptığı açıklamada, Hakan Şükür’ün sosyal medya hesabından kendisine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’la ilgili hakaret içerikli videoların gönderdiğini dile getirerek; “Ben de bu hususu gerekli yerlere ihbar ettim. Cumhurbaşkanımızı devletin temsilcisi olarak gördüğüm için ihbar etme gereği duydum” dedi.

Duruşmalara Katılmadı

Mahkeme Hakan Şükür’ün, davetiye tebliğine rağmen duruşmalara katılmadığını ve Amerika’ya taşındığı bildirildiğinden adres tespiti için müzekkere yazıldığı fakat adres tespitinin mümkün olmadığının anlaşıldığını açıkladı. Mahkeme tarafından, Hakan Şükür için yakalama kararı çıkarılmasına karar verildi. Duruşma Kasım ayına kadar ertelendi.

Kamupersoneli.net – ANKARA