Gündem

FETÖ İmamlarına CEO Maaşı Ödeniyormuş!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), imam olarak lanse edilen çalışanlarına CEO maaşı denebilecek bir maaş ödüyor, üstelik örgüt şirket gibi çalışıyor. Edinilen bilgiler kapsamında örgütün, imamı gibi gösterilen ve aslında büyük bir terör örgütü şirketinin çalışanı olan bu kişilere, 20.000 TL ile 50.000 TL arasında maaş ödendiği ortaya çıkarıldı.

İzmir merkezli soruşturma operasyonu çerçevesinde, ele geçirilen kişilerden elde edilen bilgiler ve bulunan bazı, belge yada dökümanlarda oldukça şaşırtıcı sonuçlara ulaşıldı. Elde edilen bu belgelerde, FETÖ’ nün adeta bir şirket gibi yönetildiği ortaya çıktı.

Bu belgeler arasında kişilerin örgüt üyeliğindeki dereceleri, kaç saat ders verdikleri gibi bilgilerin yanı sıra, bazı kişilere açık çeklerin de imzalandığı verilen diğer bilgiler arasında. Buradan da anlaşıldığı gibi örgüt, yüksek finans kaynaklarına sahip bir şirket olarak faaliyetlerini gerçekleştiriyor.

Ayrıca bu terör örgütünün faaliyetlerine yönelik şaşırtıcı bir gerçek daha ortaya çıktı. Ele geçirilen kişilerden ve belgelerden öğrenildiği üzere, kişilerin örgüt için gerçekleştirdikleri faaliyetler; ek ders ücreti olarak kendi maaşlarına yansıtılıyor. Yani örgüt için yaptıkları her eylemden, ekstra ücret alıyorlar.

Kamupersoneli.net | ANKARA