Gündem

İstanbul'daki Venedik'i Keşfettiler

Mega Outlet, İstanbul’da Venedik konsepti ile ziyaretçileri şaşırtıyor. Özellikle Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Azerbaycan’dan gelen turistler İstanbul’daki Venedik’te dolaşıyor, gondolla gezmek için uzun kuyruklar oluşturuyor.

Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Azerbaycan’dan gelen turistlerin ülkemize yoğun ilgisi sürerken, yabancı turistler ülkemizdeki farklı konseptteki yerleri de hızla keşfediyorlar. Farklılık yaratarak ziyaretçilerin akınına uğrayan yerlerden biri de İstanbul’daki Venedik konsepti ile görenleri kendisine hayran bırakan Venezia Mega Outlet. Her yıl 15 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlayan Venezia Mega Outlet içerisinde San Marco Meydanı’ndan, keyifli yeme içme alanlarına, alışveriş yapabileceğiniz yerli-yabancı markalardan, gondolla gezebileceğiniz su kanallarına kadar birebir Venedik atmosferini yaşayabileceğinizyaşam alanları var. Venezia Mega Outlet, İtalya’ya gitmeden, İtalya’yı ayağınıza getiriyor.

GONDOL ÖNÜNDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Özellikle Venezia Mega Outlet içerisinde yer alan gondol turuna büyük ilgi gösteren turistler, uzun gondol kuyrukları oluşturdu. Gondol turu sırasında keyifli dakikalar yaşayan turistler bu anları ölümsüzleştirmek için hem bol bol fotoğraf çekti hem de bu anları sosyal medyada paylaştılar.

İSTANBUL’DAKİ VENEDİK’TE İLGİNÇ SAHNELER

Venedik konseptli Outlet’te ilginç sahneler de yaşanıyor. Özellikle fotoğraf çekimi yapmak isteyen yeni evliler Venezia Mega Outlet’e gelerek İstanbul’da sanki Venedik’teymiş gibi poz veriyor, gelinlik ve damatlıkla gondol turuna katılarak unutulmaz anlar yaşıyor.

VENEZİA MEGA OUTLET HAKKINDA

Gürsoy Holding çatısı altında faaliyet gösteren Venezia Mega Outlet, İtalyan mimarisinin en güzel örneği olan Venedik konseptiyle tasarlandı. Dünyaca ünlü markaların outlet mağazalarını İstanbul’un Avrupa Yakası’na taşıyan Venezia Mega Outlet Mapic Awards tarafından Dünya’nın en iyi 3 Outlet’inden biri seçildi. Venedik rüyasının gerçeğe dönüştüğü Venezia Mega Outlet’te, meşhur San Marco Meydanı da inşa edildi. San Marco Meydanı’nın çevresinde sıralanan yeme içme alanları ile dünyaca ünlü markaların sıralandığı Venezia Mega Outlet’te, gondollarla alışveriş keyfi de sunuluyor. Meşhur Venedik kanallarıyla süslenen Venezia Mega Outlet’te gondolla keyif yapılabiliyor. Kapalı alanda sıralanan markalar ise, gökyüzü temalı özel tasarım tavan mimarisiyle ziyaretçilerine alışveriş keyfini sunuyor. Türkiye’de benzeri olmayan mimariyle alışveriş keyfini bir arada sunan Venezia Mega Outlet, İstanbul’da son dönemde hayata geçirilen yatırımlar arasında en dikkat çekici proje olarak ilk sıralarda yer alıyor.

Şehrin merkezine sadece 15 dakika uzaklıkta olan Venezia Mega Outlet’e ulaşım da çok kolay. İstanbul Avrupa yakasının Küçükköy semtinde, eski Edirne asfaltı Metris kavşağında bulunan Venezia Mega Outlet, Tem’in hemen yanı başında sizleri karşılıyor. Toplu taşıma ile gelmek isteyenler için ise; -Kiptaş Venezia Mega Outlet (eski metris) tramvay durağında inmek en pratik ulaşım alternatifi.