Gündem

İstanbullular Dikkat ! İSPARK'larda Yeni Döneme Geçiliyor

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada 7 Ağustos Pazartesi gününden itibaren yeni bir ödeme sistemine geçileceği bildirildi.

Yapılacak olan düzenleme ile Pazartesi gününden itibaren vatandaşlar İSPARK otoparklarında İstanbulkart ile ödeme yapılabilecekler.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi ;

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin akıllı şehir vizyonu kapsamında yaptığı çalışmalara bir yenisi daha eklendi. 20 milyon vatandaşın her gün toplu ulaşım araçlarında kullandığı İstanbulkart, artık İSPARK otoparklarında da kullanılmaya başlandı. İstanbulkart’ın otopark ödeme özelliği sayesinde aracını park eden vatandaşlar, nakit para kullanmak zorunda kalmayacak.

Hem yol üstü otoparklarda hem de kapalı otoparklarda kullanılan sistem, otopark ödemelerinde kolaylık ve hız sağlayacak. İstanbul’da bulunan açık ve kapalı, yol üstü otoparklarında 610 noktada geçerli olan sistemi kullanmak için İstanbulkart sahibi olmak yeterli. Vatandaşlar ödeme yaptıktan sonra ödeme bilgilerinin detaylarını ‘istanbulkart.istanbul’ web sitesinden inceleyebilecek.” denildi.

Kamupersoneli.net – ANKARA