Gündem

PKK'ya Şok: 32 Terörist Teslim Oldu

Kanlı terör örgütü PKK’dan kaçan 32 örgüt üyesi güvenlik güçlerine teslim oldu. Bazı teröristler güvenlik kuvvetlerinin ayağına sarılarak bizi PKK’dan koruyun diyerek ağladılar.

Terör örgütü PKK, kan kaybetmeye devam ediyor. Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar kapsamında yüzlerce terörist etkisiz hale getirilirken bir çoğu da yaralı olarak ele geçirildi.

Son olarak kanlı terör örgütü PKK’dan kaçan 32 terörist güvenlik kuvvetlerine teslim oldu.Bazı teröristler güvenlik kuvvetlerinin ayağına sarılarak bizi PKK’dan koruyun diyerek ağladılar.

Teslim olan teröristler tarafından verilen bilgilerde terör örgütünde panik havasının hakim olduğu belirtildi. Bununla birlikte kanlı bir hesaplaşmaya giren terör örgütü içinde infazlar da baş gösteriyor.

Canlarını kaybetme korkusu yaşayan terör örgütü mensupları güvenlik kuvvetlerine teslim olma yolunu seçiyor.

Öte yandan Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 2 Aralık 2015’te başlatılan operasyonlarda 90. gün geride kaldı. Bölgede Bordo Bereli askerler, Jandarma Özel Harekat Kuvvetleri, Özel
Harekat polisleri ve geçici köy korucuları operasyonlarını sürdürmeye devam ediyor. Gelen bilgilere göre Sur’da bugüne kadar devam eden operasyonlarda 243 PKK’lı terörist etkisiz hale getirilirken 245 el yapımı patlayıcı da imha edildi.

TERÖRİSTLER TESLİM OLMAYA DEVAM EDİYOR

Kamupersoneli. net muhabirlerinin edindiği bilgilere göre bölgede operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Önceki gün Sur’da düzenlenen operasyonlarda terör örgütünün karargah olarak kullandığı bina topçu atışıyla yerle bir edildi. Bölgeden kaçamayacağını anlayan  teröristler de güvenlik güçlerine teslim oldu.

Askeri kaynaklarlardan edinilen bilgilere göre operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor.Bölgede tek bir terörist kalmayana kadar operasyonlar sürecek. Bunun yanında hala birçok binada patlayıcılar bulunmaya devam ediyor. Güvenlik kuvvetleri bölgeye sivil unsuları yaklaştırmıyor. Vatandaşın zarar görmemesi için azami gayret sarf edilerek bölgede tuzaklanan bombalı düzenekler imha ediliyor.