Personel Alımı

Adalet Bakanlığı Lise Mezunu Sözleşmeli Şoför Alımı Başvurularında Sona Geliniyor

Adalet Bakanlığı, 2 bin 371 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Bu alımlarda, lise mezunu olma şartı aranması,ilanın son derece rağbet görmesine neden oldu. Adalet Bakanlığı’nın 2 bin 371 personel alımı yapacağını duyurduğu ilana göre;

e 1560 sözleşmeli zabıt kâtibi (EK-1/A), 445 sözleşmeli mübaşir (EK-1/B), 148 sözleşmeli teknisyen (EK-1/C) ve 8 sözleşmeli kaloriferci (EK-1/D) olmak üzere toplam 2161 personel ile 23 kadrolu zabıt kâtibi (EK-2/A), 161 kadrolu şoför (EK-2/B), 18 kadrolu aşçı (EK-2/C) ve 8 kadrolu kaloriferci (EK-2/D) olmak üzere toplam 210 personel alımı yapacak.

Adalet Bakanlığı’nın lise mezunu sözleşmeli şoför alım ilanı için başvurular geçtiğimiz günlerde başladı ve artık başvurular için sona geliniyor.Sözleşmeli şoför alımı başvuruları için son gün 5 Eylül 2016 !

Lise Mezunu Sözleşmeli Şoför Alımı İçin Gereken Şartlar:

Şoför Alımı için başvuruda bulunacak adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olması, ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekiyor. Ayrıca sınav ilanında belirtilen genel şartlara da haiz olması gerekiyor.

Lise mezunu sözleşmeli şoför alımı hangi illerde yapılacak? Hangi ile kaç tane sözleşmeli şoför alınacak? Adalet Bakanlığı’nın il bazında verdiği listeye ulaşmak için  tıklayın.

Bir Yorum