Personel Alımı

PTT Genel Müdürlüğü 2500 Personel Alım İlanı Ne Zaman Yayımlanacak?

PTT PERSONEL SAYISI 100 BİNE ÇIKARILACAK

PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik personel alımlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulunmuştu. PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik açıklamasında PTT’nin personel sayısının 40 bin olduğunu ve 5 yıl içinde bu sayının 100 bine çıkarılacağını ifade etti. 

Ayrıca PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik açıklamasında işyeri sayısını da 15 bine çıkaracaklarını ifade etti. Konu ile iligli olarak PTT A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik açıklamasında 2017 yılında gerçekleştirilecek personel alımlarına da değindi. 

Konu ile ilgili olarak PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’in açıklamaları şöyle oldu;

 “Biz bu toplantıları yaparken şirketin dünya markası olma hedefini, nerede olduğumuzu gözden geçiriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanımızın koyduğu hedefler ve ülkenin geldiği noktadaki adımlar, çalışma programının içindeki ana stratejiyi oluşturuyor.”

PTT 2500 PERSONEL ALIM İLANI NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Ayrıca PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik açıklamalarında 2500 personel alımının yapıldığını ve 2017 yılı içinde 2500 kişilik alım için yetkinin alındığını ifade etti. PTT Genel Müdürü Bozgeyik’in bu açıklamalarının ardından daha önce PTT personel alımında şans bulamayan adaylar ve PTT bünyesinde çalışmak isteyen adaylar söz konusu ilanının ne zaman yayımlanacağını araştırmaya başladılar. 

PTT Genel Müdürlüğü 2500 personel alımına ilişkin henüz yetkililerden bir açıklama yapılmadı. Bu kapsamda yeni PTT 2500 personel alımının ne zaman yapılacağı bilinmiyor. Ancak konu ile ilgili olarak herhangi bir gelişme olduğunda veya ilan yayımlandığında ziyaretçilerimizi sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Bir Yorum

  1. Ilani yayinlamasi onemli degil onemli olan bolum sarti koymasi bolum sarti yuzunden basvuru yapamiyoruz bence onun haberini yapin

  2. Iibf kadrosudur ptt asla baska bolumlere acilmamali herkes isini yapsin !

  3. Birde yaş şartını kaldırdılar iyi olur.35 şu geçenler insan değilmi! çalışmaya mecbur bir dolu insan var.sadece yaş yüzünden başvuru bile yapamıyoruz lütfen kayıtsız kalınmasın.ÇÖZÜM istiyoruz….

  4. 35 yaş üstünü kaldırıyorsunz ama kpss de 35 yaş üstü katılımıda kaldırın ozaman.