Kamu Personelleri

Dışişleri Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım Sonuçları Açıklandı

Dışişleri Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru yayımlayarak sözleşmeli bilişim personeli mülakatına katılmaya hak kazanan adayların belirlendiğini duyurdu. Yayımlanan duyuruda, mülakata katılmaya hak kazanan adayların yapması gerekenlerde aktarıldı. 

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI BİLİŞİM PERSONELİ ALIM SONUÇLARI AÇIKLANDI

Dışişleri Bakanlığı’ndan yayımlanan duyuruda sözleşmeli bilişim personeli mülakatına katılmaya hak kazanan adayların listesi açıklandı. Ayrıca, mülakat sınav tarihlerin de adaylara iletildi. Dışişleri Bakanlığı’ndan yayımlanan duyuruda, ”Mülakatlar, 04-07 Temmuz 2017 tarihlerinde 09:30-13:00 ve 14:00-18:00 saatleri arasında Dışişleri Bakanlığı B Blok’ta gerçekleştirilecektir. Adayların sınav saatinden yarım saat önce (9:00 veya 13:30) B Blok giriş katında hazır bulunmaları beklenmektedir. Programın mülakatların akışına göre değiştirilmesi mümkündür. Adayların aşağıda belirtilen belgeleri Bakanlığımıza teslim etmek üzere beraberinde getirmeleri gerekmektedir.” ifadeleri kullanıldı. 

MÜLAKATA KATILMAYA HAK KAZANAN ADAYLARDAN İSTENEN EVRAKLAR

Mülakat sıvına katılmaya hak kazanan adaylardan istenen evraklar, Nüfus cüzdanı aslı ve iki adet fotokopisi, Adli sicil belgesi ve bir adet fotokopisi, Fotoğraflı iki adet Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu, evli olan adayların eşlerinin iki adet nüfus cüzdanı fotokopisi, adli sicil belgesi ve bir adet fotokopisi, fotoğraflı iki adet Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu,  Eşi yabancı uyruklu olanların, vatandaşı oldukları ülkenin yetkili makamlarından alacakları adli sicil belgesi ve noter onaylı Türkçe tercümesinin asılları,