Kamu Personelleri

KPSS 2016/4 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yerleştirme Sayısal Bilgiler ( Boş Kontenjan Kaldı Mı?)

KPSS-2016/4 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler ÖSYM resmi internet sayfasından paylaşıldı. 25.2660 adayın tercih yaptığı ve kontenjanın tamamının atamasının yapıldığı öğrenildi.  

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın 1677 Sözleşmeli personel alımı için açtığı tüm kontenjan söz konusu tercih işlemleri sonrasında dolmuş oldu. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı KPSS 2016/4 yerleştirmeleri işlemleriyle 566 veteriner hekim, 550 ziraat mühendisi, 400 gıda mühendisi, 80 su ürünleri mühendisi, 10 balıkçılık teknolojisi mühendisi, 71 harita mühendisi olmak üzere toplam 1677 kişi alımı yaptı.


Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı personel alımına dair haberleri site içerisinde arama yaparak edinebilirsiniz.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın personel alımına dair heyecanlı bekleyişte bu şekilde son bulmuş oldu. Ataması yapılan tüm adaylara meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri, GTHB duyuruları ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.Kamupersoneli.net’in forumlarını ziyaret ederek , ücretsiz yeni üyelik açabilir, başlıklara yorum yazabilir, yeni başlık oluşturabilirsiniz.Forum üyeliğiniz ile diğer üyelerle mesajlaşabilir, soru, şikayet ve önerilerinizi forum yönetimimize bildirebilirsiniz.


Kamupersoneli.net | Ankara