Kamu Personelleri

KPSS 2017/1'de Hayal Kırıklığı Yaşayan Orman Mühendisleri İlan Bekliyor

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından KPSS 2017/1 merkezi atama tercihleri alındı. Bu kapsamda tercih sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Tercih sonuçlarının merakla beklendiğine ilişkin haberimiz için TIKLAYIN.

KPSS 2017/1 merkezi atama tercihlerinde 2 bin 780 kadro açıldı. Bu kadrolara ilişkin orman mühendisleri hayal kırıklığına uğradı. KPSS 2017/1 merkezi atama kontenjanlarında kadro şansı bulamayan orman mühendisleri sesleri çeşitli sosyal medya platformlarında duyurarak ilan beklediklerini belirttiler.

Orman mühendislerinin yaşadıkları mağduriyeti ve atama beklediklerini düzenli olarak yaptığımız haberlerle belirttik ve orman mühendislerinin yanında olduğumuzu ifade ettik. Orman mühendisleri sitemize gönderdikleri geri bildirim ve yorumlarda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na taleplerini belirttiler ve alım yapılmasını istediler. 

Kamupersoneli.net Notu: Bu kapsamda Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Veysel Eroğlu’nun ve konuya ilişkin yetkililerin orman mühendisi istihdamı hakkında bir açıklama yapmalarını talep ediyoruz. Orman mühendislerinin atama beklerken sitemize gönderdikleri geri bildirim yorumlarda şu ifadelere yer verdiler;

ADAYLARIN TEPKİLERİ

– Evet yetkililerden açıklama bekliyoruz binlerce mezun perişan şu an.

– Teşekkürler kamu personeli net her zaman yanımızdasınız artık yetkililerden açıklama bekliyoruz orman mühendisleri olarak.

– Evet bakanımız Veysel Eroğlu’ndan açıklama bekliyoruz orman mühendisi alımı olacak mı olmayacak mı?

Konu ile ilgili olarak yetkililerden bir personel alımı açıklaması yapıldığında veya ilan yayımlandığında adayları ve ziyaretçilerimizi kamupersoneli.net olarak sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. İŞ VE MESLEK DANIŞMANLARIDA İLAN BEKLİYOR TAM 4 SENEDİR LÜTFEN ALIM YAPILSIN ARTIK

  2. teşekürler kamupersoneli.net orman mühendislerinin yanında olduğunuz için artık açıklama bekliyoruz sayın yetkililerden orman mühendisi alımı olacak mı olmayacak mı…?

  3. orman mühendisleri alım istiyor artık ilan görmek istiyoruz lütfen sesimiz duyulsun…!

  4. orman mühendisleri daha ne kadar bekleyecek sabredecek acaba bir açıklama yapmak bu kadar zor olmamalı gerçekten orman mühendisi alımı olsun istiyoruz aylardır yıl oldu 2016 kpss yapılalı alım yok…!

  5. orman mühendisleri hak ettikleri değeri görmek istiyor artık bir alım yapılsın lütfen 10.000 bine yakın mezun atama kadro bekliyor..?!?

  6. sayın bakanımız veysel eroğlu'na sesleniyoruz 13 aydır artık net bir açıklama istiyoruz bakanımızdan orman mühendisi alımı olacak mı olmayacak mı olacak ne kadar olmayacaksa neden alım olmuyor saygılar…!

  7. orman mühendisleri alım istiyor artik duyun lütfen sesimizi tek alım yapmayan bakanlık bizim bakanlığımız binlerce mezun orman mühendisi alım müjdesi bekliyor 1 yıldan beri …!

  8. Iş ve meslek danışmanları içinde destek bekliyoruz 4 yıldır alım yapılmadı. LUTFEN BIZLEDE DESTEK OLUN

  9. orman ve su işleri bakanlığına ve ona bağlı orman genel müdürlüğüne orman mühendisi alımı yapılmasını istiyoruz mezun işsiz orman mühendisleri olarak …!

  10. Diplomalı 10.000 genç Orman Mühendisi 2016 Kpss SİNAVİNA gireli 14 ay oldu perişan haldeyiz Kpss Puaniyla 500 atama yapmak çok mu zor

  11. Yok mı bizim halimizden anlayacak bir orman bakani bu bakan anlayamadığım nereye bakıyor ormana mi yaptigi su projelerine mi seçimden önce söyledikleri seçimden sonraki konuşmaları birbiri ile tutmuyor

  12. Çalışan üreten türkiye diyorlar gençler işsiz insanın halinden anlayan bir bakan yok ha bire toplantı açılış orman muhendisleri işsiz

  13. 10000 işsiz orman mühendisinin olduğu bir ülkede orman muhendisleri ne 30 kadro verilip partinin adı adalet ve kalkınma partisi kalkınan birileri var ama biz değiliz halk değil adalet sor adalet bunun neresinde bilmiyorum gençler umutsuz hizmet aliminin durdurulmasını istiyoruz 1500 hizmet alimi yerine gençler yerine gençler puanlariyla atanmak istiyor ama sesimizi duyacak bir bakan yok karsimizda

  14. 2017 de alım nerdeyse hiç olmadı. lütfen 2018 de alım olsun. sayin bakanim lütfen sesi̇mi̇zi̇ duyun.

  15. atanamayan o kadar genç varki̇… 2018 de atama olsun bari̇.bi̇li̇yorum yi̇ne bi̇zi̇ duymayacağiniz. ama o kadar kali̇teli̇ mühendi̇sler var ki̇… lütfen bi̇ze destek olum.

  16. bi̇z sadece okumak i̇çi̇n okumuyoruz. geleceği̇mi̇zi̇n olmasi i̇çi̇n para da olmali. sayin bakanim lütfen sesi̇mi̇ duyun…lütfen