Kamu Personelleri

KYK'dan Sonra İçişleri Bakanlığı 1545 Personel Alımı Mülakat Sonuçları Bekleniyor

Bilindiği gibi kamupersoneli.net olarak sürekli olarak haberlerini yaptığımız, yakından takip ettiğimiz ve adayların her zaman yanında durduğumuz Kredi ve Yurtlar Kurumu 1044 personel alımı mülakat sonuçları 1 Ağustos 2017 tarihinde açıklandı. 

Adaylar Kredi ve Yurtlar Kurumu 1044 personel alımı mülakat sonuçlarına buraya tıklayarak ulaşabilirler. 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI MÜLAKAT SONUÇLARI BEKLENİYOR

Adaylar Kredi ve Yurtlar Kurumu 1044 personel alımı mülakat sonuçlarının açıklanmasının ardından İçişleri bakanlığı 1545 personel alımı mülakat sonuçları için sabırsızlanmaya başladılar. Adaylar çeşitli sosyal paylaşım platformları ile sitemize gönderdikleri yorum ve geri bildirimlerde İçişleri Bakanlığı 1545 personel alımı mülakat sonuçları için sabırlarının kalmadığını, bilgisayar başına kitlendiklerini ve ciddi anlamda mağduriyet yaşadıklarını belirtiyorlar. 

Bu kapsamda kamupersoneli.net olarak yetkililerden İçişleri Bakanlığı 1545 personel alımı mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin bir açıklama yapılmasını ve mağduriyetlerin giderilmesini talep ediyoruz. 

SORUNLARIMIZI TARTIŞIYORUZ

İçişleri Bakanlığı 1545 personel alımı mülakat sonuçlarının hala açıklanmamasını diğer adaylarla beraber forum sayfamızda tartışıyoruz. Sizlerde aşağıdaki linke tıklayarak forum sayfamızda konu ile ilgili görüş ve önerilerinizi diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.

İçişleri Bakanlığı 1545 Personel Alımı Mülakat Sonuçları Hakkında Yardımlaşma Platformu İçin TIKLAYIN.

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. yahu bu içişleri bir türlü açıklanmıyor.bir daha haber yapabilirmisiniz