Kamu Personelleri

SGK 400 Denetmen Yardımcısı Alımı Tercihlerinde Son Gün !

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun uzun zamandır beklenen Denetmen Yardımcısı alımı için tercihler ve başvurular için ilgili duyuru geçtiğimiz hafta yayınlandı. SGK Denetmen Yardımcısı alım sınav sonuçları 18 Ekim 2016’da açıklanmıştı. Sınava giren adaylar başvuru ve tercih işlemleri için sabırsızlanırken beklenen duyuru yayınladı ve tercihler başladı. Tercih işlemlerinde son gün 18 Kasım !

Tercihler 14 Kasım’da başladı. Adaylar, 20 il tercihi yapılabilecektir. 20 tercih hakkını da kullanan aday, “Kurumunuzca belirlenecek herhangi bir kadroya atanmayı kabul ediyorum” seçeneğini işaretleyebilecek, 20′ den az tercih yapan adayın ise tercihlerine atanamaması durumunda herhangi bir kadroya ataması yapılmayacaktır.

Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Atama, Tercih ve Bilgi Formunun imzalanarak ekte istenen belgelerin 25/11/2016 Cuma günü saat 17:00’a kadar Ziyabey Cad. No:6 06520 Balgat/ANKARA adresinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı 5. kat 522 ve 524 nolu odalara elden veya posta yolu ile (postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir) teslim edilmesi gerekmektedir.

Tercihler İçin Gereken Belgeler:
* 2 adet vesikalık
* Mal bildirim belgesi
* Kamu görevlileri etik sözleşmesi
* Güvenlik Soruşturması ve arşiv araştırması
* Askerlik durum belgesi