Kamu Personelleri

Yeni Isparta Valisi Şehmus Günaydın Kimdir? Nerelidir?

 Isparta Valisi Şehmus Günaydın Oldu 

Eski Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın 1 Haziran 2016 tarihli Resmi Gazete ile yürürlüğe giren valiler kararnamesi doğrultusunda Isparta Valisi olarak Atandı.

Peki Sn. Şehmus Günaydın Kimdir?

 Şehmus Günaydın 1966 yılında Batman’ın Gerçüş ilçesinde dünyaya gelmiştir.  İlk ve ortaöğrenimini memleketi Batman’da gören Şebmus Günaydın, 1988 Yılında Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Yeni Isparta Valisi Şehmus Günaydın Nerelerde Görev Yapmıştır?

1989 Yılında Hatay Kaymakam adayı olarak göreve başlayan Günaydın, Burdur Yeşilova, Niğde Ulukışla Kaymakam Vekilliği yapmıştır.

Sonrasında, Kırıkkale Sulakyurt, Ordu Gürgentepe Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Günaydın, Bitlis ve Şanlıurfa’da Vali yardımcılığı, Samsun Alaçam Kaymakamlığı, Muğla Yatağan Kaymakamlığı, Aydın Vali Yardımcılığı, Isparta Urla Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuştur.

Yeni Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ın Son Görevi Kastamonu Valiliği idi…

Şehmus Günaydın Son olarak 2014 yılından günümüze kadar Kastamonu Valiliği görevindeydi. Yeni Isparta Valisi Şehmus Günaydın Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Valilik Duyururuları , Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam ediniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. ıspartaya hayırlı olsun.Kstamonu ya geçmiş olsun