Kpss

2016 KPSS Önlisans Tercihlerinde 'Sözde Habercilik' Rezaleti ( Bilgisiz Haber Siteleri Adayları Mağdur Ediyor)

 KPSS Rezaleti Bilgisiz Haber Siteleri Adayları Mağdur Ediyor

 1 milyon 280 Bin kişinin girdiği ve aileleri ile birlikte 4-5 milyonu yakından ilgilendiren KPSS Önlisans ile ilgili bazı haber sitelerinin rant amaçlı içerikleri adayları mağdur etmeyi sürdürüyor. Gündemi takip etmeyen bu haber siteleri yüzünden yüz binlerce aday KPSS Önlisans Tercihlerinin bugün başladığını sanıyor.




Bilindiği gibi KPSS Önlisans ve Ortaöğretim sınavları ertelenmiş ve dolayısıyla Devlet Personel Başkanlığı KPSS 2’inci atama için tercihlerin alınacağı tarihleri belirlemişti. Bu konu ile ilgili herhangi bir bilgisi olmayan haber 7 gibi siteler 1 milyon adayı yanlış bilgilendirmeyi sürdürüyor ve bizim resimlerimizi ( Ki bu resimler KPSS 2016/1’e ait) kullanıyor.  


Kendileriyle defalarca içeriklerimizin izinsiz alınması ile ilgili iletişime geçsekte gerek görselller olsun gerek bilgilendirmeler ısrarla kamupersoneli.net’e ait materyaller kaynaksız olarak paylaşılıyor. Aralık ayında başlayacak olan 2’inci atama tarihlerini 14 Kasım’da başlatan Haber 7 ‘nin amacı sadece ziyaretçi çekmek, insanları bilgilendirme maksadı taşımıyor. Çoğu haber sitesi gerek KPSS olsun, gerek personel alımları olsun bu konular hakkında bilgi sahibi olmasa dahi sırf ziyaretçi çekebilmek için içerik girebiliyor…

Kamu personeli alımlarından, gündemdeki gelişmelerden, kamu haberlerinden anında haberdar olmak için kamu haberciliğinin tarafsız ve lider sitesi kamupersoneli.net’i takip etmeyi sürdürün.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Çamur atmayın da ne demek ? Ne kadar bilinçli bir şekilde açıklama yapılmış ? Eğer yanlış bir açıklama ise ve sizin tabiriniz ile çamur atılıyor ise başvuru kılavuzu nerede ?

  2. peki bugünkü yayınlanan kılavuz nedir ya? lütfen bi bilgilendirin. o kadar fazla bilgi kirliliği var ki bu sitelerden dolayı.