Meb Personeli

Son Dakika: MEB 'de 6 bin 538 Personel Görevden Uzaklaştırıldı

 Son Dakika 15 Temmuz 2016 FETÖ darbe girişimi sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı içerisinde yapılan soruşturmalar sonrasında MEB bünyesinde görevli 6 bin 538 MEB personelinin görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nca, merkez ve taşra teşkilatında görev yapan FETÖ ile irtibatlı kamu personeline yönelik çalışma kapsamında, açığa alınan kamu personeli sayısının 21 bin 738’e ulaştığı bildirildi. Özel öğretim kurumlarındaki 21 bin personelin çalışma ruhsatlarının iptal edilmesine ilişkin süreç de tamamlandı. Aktif Eğitim Sendikası’nın genel merkez ve taşra teşkilatındaki binin üzerindeki yöneticisi de bakanlık veya valilikler tarafından açığa alındı.

Kamu kurum ve kuruluşları içerisinde FETÖ bağlantılı kamu personelinin tespiti için çalışmalar devam ediyor. Kritik MGK toplantısı sonrasında çok önemli kararların açıklanacağına dair yönelik duyumlar alınıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da MGK sonrasında mühim açıklamaların yapılacağını dile getirmişti. Son dakika gelişmelerinden sizleri anında haberdar edebilmemiz için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını indirin…

Detaylar gelecek…

Kamupersoneli.net | Ankar