Sağlık Personeli

Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı için Adaylar Sabırsızlanıyor

Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı için Adaylar Haber Bekliyor


Yaklaşık 2 Ay önce eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Sağlık Bakanlığı bünyesine sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıklamıştı. NTV’de katıldığı bir programda eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Sağlık Bakanlığı bünyesine  personel alımı yapılacağını dile getirmişti. Uzun zamandır atama bekleyen adayları da sevindiren açıklamadan kısa bir süre sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu görevi bıraktı ve yerine Binali Yıldırım geldi. Binali Yıldırım’ın kabinesinde ise herkesin yakından tanıdığı ve Cumhuriyet tarihinin en uzun süre Sağlık Bakanlığı yapan isimlerinden birisi sn. Recep Akdağ Sağlık Bakanı olarak yer aldı.

2014 KPSS Puanları Yanmayabilir


KPSS 2016/1 kapsamında bazı sözleşmeli personelin kadroya geçeceği düşünülecek olursa sözleşmeli personel alımı için kısa zaman içerisinde Sağlık Bakanlığı’nın ilana çıkması bekleniyor. Alımlar kasım ayından önce olduğu takdirde 2014 lise ve önlisans puanları ile tercihlerin yapılabileceği düşünülürken, kasım ayından sonra ilana çıkılması durumda adaylar 2016 puanları ile tercih yapabilecekler.


Tıbbi Sekreterler ve ATT ‘ler Atama Bekliyor

Mehmet Müezzinoğlu’nun yönetimindeki Sağlık Bakanlığı’nın ATT, ve Tıbbi sekreter alımları özellikle eleştiriliyordu. Çok az alım yapıldığı için atanamayan ve özel sektörde de yer bulamayan sağlıkçılar Recep Akdağ’dan adaletli bir personel alım politikası bekliyor.

Kamupersoneli.net | Özel Haber

Bir Yorum

  1. Tıbbi Labaratuvarlarda atama bekliyor özellikle önlisanslar

  2. bu attciler ne aç herifler 3000 4000 atamanız oldu puanlar 60 a düştü 83 84 puanla atanamayan tıbbı sekreterler varken ne boş konuşuyorsunuz

  3. Sayın bakanım tıbbi sekreterler 84-85 puanla atama bekliyor Bu sesi duyun lutfen

  4. Diyaliz alımı çok az diyalizdeki ihtiyacı sertifikalı hemşireler karşılıyor bu bize yapılan çok büyük bi haksızlık.Hemsire bir aylık bir kursla gelip diyalizde çalışıyo o zaman iki yılı biz boşuna mi o kadar zorluk çekip okuyoruz.Hemsirenin calisabilecegi birçok alan var ama diyaliz öyle değil siz bi diyaliz teknikerini alıp ta acilde calistiramazsiniz.lutfen duyun sesimizi diyalizdeki hemşireleri başka servislere çekin ve diyaliz teknikeri alımı yapın :(

  5. Fizik tedavi teknikerleri atama bekliyo yerimize bölüm dışında herkes çalışıyor

  6. hakkımız olanı ıstemekten yorulduk. tıbbı sekreterlerın sesını duyunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn