Sınavlar

2016 İSG Sayısal Bilgiler ( Kaç Kişinin Sınavı Geçersiz Sayıldı? )

 2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı hakkında sayısal bilgiler Ölçme seçme yerleştirme merkezi (ÖSYM ) tarafından paylaşıldı? Kaç Kişi Sınava Girmedi? Kaç kişinin sınavı geçersiz kılındı? Detaylar ve çok daha fazlası kamu haber merkezinde. Kamupersoneli.net olarak 2016 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavını öncesinde ve sonrasında takip etmeye devam ettik. 2016 İSG hakkında değerli ziyaretçilerimizin yorumlarını topladık ve sınav heyecanını diğer adaylarla birlikte paylaşmaları için bir köprü kurduk.


ÖSYM tarafından İş Yeri Hekimliği için sınava giren aday sayısı 4182 olarak açıklanırken sınava girmeyen aday sayısı 880 olarak açıklandı. İş yeri hekimliği sınavı geçersiz sayılan aday sayısı 5 . C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı için sınava 16 bin 805 aday girdi, Sınava başvurup girmeyen aday sayısı bin 629  , sınavı geçersiz sayılan aday sayısı 14 olarak açıklandı.


B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı için sınava giren aday sayısı 1856 olarak açıklandı, Sınava başvuruda bulunup katılmayan aday sayısı 66 olarak açıklanırken sınavı geçersiz sayılan aday sayısı 4 oldu. A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı için 2 aday sınava girdi, Diğer Sağlık Personellerinden sınava giren aday sayısı 9 bin 228 oldu, sınava başvuruda bulunup girmeyen aday sayısı 339 olurken 13 adayın sınavı geçersiz sayıldı.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum