Sınavlar

Ankara Üniversitesi 2016 TOMER TIPDİL Sınavı Başvuru Kılavuzunu Yayımlandı

 Ankara Üniversitesi tarafından TOMER TIPDİL Sınavı hakkında duyuru yayımlandı. Yayımlanan ilana göre TOMER TIPDİL Sınavı için başvuru kılavuzu yayımlandı.

Başvuru Tarihleri ve Sınav Tarihi

Ankara Üniversitesi TOMER TIPDİL Sınavı için başvurular 18 Temmuz 2016 saat 9.00’da başlayıp, 29 Temmuz 2016 saat 17.00’a kadar gerçekleştirilebilecek. Sınav ise 27 Ağustos 2016 Cumartesi günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

Sınav Ücreti

Ankara Üniversitesi tarafından yapılacak olan TOMER TIPDİL Sınavı için adayların başvuru ücreti olarak 80 tl ödemeleri gerekmektedir.

Sınav Yerleri

Ankara Üniversitesi tarafından yapılacak olan TOMER TIPDİL Sınavı için sınav merez illeri olarak Ankara ve İstanbul seçilmiştir.

Kimler Başvurabilir?

TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı) ve DUS (Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı) sınavlarına girmeye hak kazanan veya hak kazanacak tüm adaylar başvurabilir. TOMER TIPDİL Sınavı sadece TUS ve DUS Sınavları için gerekli olan yabancı dil gerekliliğini ölçmek için uygulanmaktadır.

Başvuru

Adaylar TOMER TIPDİL Sınavı için başvurularını aday.ankara.edu.tr adrsinde yer alan sisteme kayıt olun linkinden aday kayıt formunu eksiksiz doldurarak üye olup başvuru işlemlerini bu portal üzerinden gerçekleştirebilirler.