Sınavlar

ATA AÖF Final Sınavı Sonuçlarını Açıklamak İçin Neyi Bekliyor?

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi final sınavları 28 Ocak 2017 ile 29 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. Söz konusu sınavların ardından iki hafta geçti. Ancak Erzurum Atatürk Üniversitesi sınav sonuçlarını henüz açıklamadı. Binlerce ATA AÖF öğrencisi final sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor.

ATA AÖF FİNAL SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinden sonra en çok öğrenciye sahip olan Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi final sınavı sonuçları henüz açıklanmadı. Ancak ATA AÖF öğrencileri Bahar dönemine hazırlanıyorlar. Bahar dönemi kayıtlarının yapılması için AÖF öğrencileri 28 – 29 Ocak 2017 tarihlerinde yapılan final sınavı sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlar. Konu ile ilgili olarak Erzurum Atatürk Üniversitesi tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Ayrıca ATA AÖF sınavlarına baktığımızda genel olarak sınav sonuçları sınavın yapıldığı tarihten 20 gün içerisinde açıklanıyor.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri sınav sonuçlarının biran önce açıklanmasını istiyorlar. Öğrenciler sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair Atatürk Üniversitesi Rektörlüğünden bir açıklama beklemektedirler. 

ATA AÖF FİNAL SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ. (Sınav sonuçları açıklandığında link aktif olacaktır.)

BAHAR DÖNEMİ KAYITLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi güz döneminin sona ermesinin ardından bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri yapılacak. Öğrenciler bahar dönemi kayıt yenileme işlemlerini 20 Şubat 2017 ile 26 Şubat 2017 tarihleri arasında yapacaklardır. Mazeretli ders kayıt işlemleri ve onayı ise 27 – 28 Şubat 2017 tarihlerinde yapılacak. 

ATA AÖF ara sınavları 29 – 30 Nisan 2017 tarihinde, yarıyıl sonu sınavları 3 – 4 Haziran 2017 tarihinde, bütünleme sınavları ise 8 – 9 Temmuz 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

GELİŞMELERDEN ANLIK HABERDAR OLUN

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi final sınavı sonuçları açıklandığında anlık olarak haberdar olmak istiyorsanız KAMU PERSONELİ Android veya İOS mobil uygulamamızı indirebilirsiniz. Uygulama cihazınıza mevcut ise daha kaliteli ve hızlı hizmet almak için lütfen güncelleme yapınız. 

Kamupersoneli.net | ANKARA

Bir Yorum

  1. Yalnızca aöf e sonuçları değil. Örgün ve ikinci öğretimlerin sınavları da geç açıklanıyor. Sorumsuzluk hatsafhada

  2. atatürk üni. öğrencisini mağdur ediyor. diğer üni gibi kaynak yok uzun uzun lms ye talim. soruların cevapları çelişkili ve sınavlar geç açıklanıyor bütünleme hala açıklanmadı birhaftada açıklıyor diğerleri ne zaman ders çalısacaz bilemiyoruz keşke ata üni yerine başka üni tercih etseydim gelecek yıl başvuru yapacaklara önerim bu üni seçmeyin

  3. final sonuçlarını açıklamak için daha neyi bekliyorlar bir türlü anlayamıyorum. diğer iki üniversite en geç on gün içinde bu sınavları açıklayabiliyorlar. demek ki istendi mi açıklanabiliyor. bütünlemeye az çalışıp sınıfta mı kalsın istiyorlar acaba?

  4. Geçen yıllarda sınav internetten oldu. BU yıl kalktı kaynak kitap vermiyorlar. SORULAR zor karışık yanlış soru ve cvplar var. Bol sıfır li notlar aldık. bizi para olarak gormesinler. paramiz yok

  5. Sorular diğer aöflerde çıkmışlardan ve kolay, ata aöf ise olabildiğince zor. Sorular anlaşılır değil. Sonuçlar çok geç açıklanıyor. Kaynak kitap yok ve lms ye konular geç yükleniyor. Eksikler çok diğer aöf leri tercih edin.

  6. ya ata aöf bizleri bekletmekten zevkmi duyuyorsunuz açıklayın artık

  7. yazıklar olsun aöf'nin böylesine yazıklar olsun yönetimi istifaya davet ediyorum.

  8. tam anlamıyla para tuzağı kimse ders geçemesin ve sürekli kayıt yenileme yaparak miletin cebindeki üç kuruşa göz diksinler. yazıklar olsun bu sistemi getirenlere

  9. sonuçları açıklamadan kayıt parası istiyorsunuz bizler paramatik miyiz. altı üstü lisans tamamlamak istedik ne bu zorluk

  10. bütünleme sonuçları ne zaman açıklanacak ,biz ne zaman çalışacağız,sınav zamanı geldi,okul yönetimi uyuyor mu ? bizim okulda kalmamızı mı istiyorlar…hadi daha….

  11. ben 42 yasinda bir insanim cocuklarima ornek teskil etmek adina bu bolumu bitirmek istedim.intrrnetten duzenli derslere bakmaya gayret ettim .konularin ozetlerini eksiksiz orgun egitim gibi tekrar yaparak calistim.cogu soru hic karsilasmadigim yerdendi. diger aof lerin sorulsrinda gercekten basariliyim .bu konuda biraz kendinizi elestirmeniz gerekiyor.sadece cocuklarima kaldim demek istemiyorum.emek veriyorum karsiliginda diger aof lerde sorulan sorular gibi sorular istiyoruz.hersey para degildir