Sınavlar

Atatürk Üniversitesi Final Sınavları Soruları , Cevapları Yorumları ( Yaz Okulu Ön Kayıt İşlemleri Ne Zaman ?)

 Atatürk Üniversitesi Yarıyıl Sonu Sınavları Sınav Soruları , Cevapları Yorumları , Atatürk Üniversitesi Bahar Yarıyılı Final sınavları sona erdi. Sınavlar hakkındaki düşünceleriniz bizlerle ve diğer öğrencilerle sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla paylaşabilirsiniz.  

Yaz Okulu Ön Kayıtları Ne Zaman Başlıyor?

Atatürk Üniversitesi tarafından Tıp, Diş Hekimliği ve Açıköğretim Fakülteleri ile Yabancı Diller Yüksekokulu ve Enstitü Müdürlükleri Haricindeki Birimler için Paylaşılan 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı akademik takvimine göre Yaz Okulu Ön Kayıt başvuruları 13 Haziran 2016 tarihinde başlayacak 16 Haziran 2016 tarihinde sona erecek. 

Kesin Kayıt İşlemleri

Atatürk Üniversitesi tarafından Tıp, Diş Hekimliği ve Açıköğretim Fakülteleri ile Yabancı Diller Yüksekokulu ve Enstitü Müdürlükleri Haricindeki Birimler için Paylaşılan 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı akademik takvimi göre kesin kayıt 20 Haziran 2016 ile 22 Haziran 2016 tarihleri arasında yapılacak. 

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden , Atatürk Üniversitesi duyuru ve sınavlarından ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını google play üzerinden ücretsiz indirerek, tüm duyuru ve haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alın.

Kamupersoneli.net – Ankara