Sınavlar

TÜRMOB-TESMER Staja Giriş Sınavı Uygulama Kılavuzu Yayınlandı

Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezi (ASYM) tarafından yayınlanan duyuruda TÜRMOB-TESMER staja giriş sınavı uygulama kılavuzunun yayınlandığı ifade edildi. Adaylar son gün 2 Ocak 2017 tarihinde başvurularını yaptılar. 

Sınav Detayları 

Söz konusu sınav 25 Şubat 2017 tarihinde saat 14.00’da gerçekleştirilecek. Sınavda yabancı dil içermeyen testler 5 seçenekli 120 soru 150 dakika, yabancı dil içeren testler ise 5 seçenekli 130 soru ve 165 dakika sürecek.

TÜRMOB-TESMER staja giriş sınavı Başkent Ankara’da ve İstanbul’da (Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası) gerçekleştirilecek. Söz konusu sınav Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezi (ASYM) tarafından uygulanacak.

TÜRMOB-TESMER staja giriş sınavı uygulama kılavuzuna “ asym.ankara.edu.tr “ internet adresinden ve www.kamupersoneli.net olarak aşağıda paylaştığımız link üzerinden erişebilirsiniz. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır.

Adayların Sınav Günü Yanlarında Bulundurması Gerekenler 

Adayların sınava girebilmeleri için aşağıda yer alan her iki belgeyi de yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Belgelerden herhangi biri eksik olan aday sınava alınmayacaktır.

– Sınava giriş belgesi

– Nüfus cüzdanı veya geçerli Pasaport

Sınava Giriş Belgesi Ne Zaman Yayınlanacak?