Sözleşmeli Personel Alım İlanları

DPB'de Yayımlandı: Maliye Bakanlığı KPSS Puanıyla Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda bilişim personeli kadrosu için sözleşmeli personel alımı yapılacağı ifade edildi. Peki kaç kişilik bir alım yapılacak? Genel şartlar nelerdir? Başvurular nasıl yapılacak? İlan hakkında tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz…

Maliye Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Maliye Bakanlığı bilişim personeli kadrosu için 4 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Ayrıca söz konusu personel alımında KPSS’den 70 puan almış olmak şartı da bulunmaktadır. Söz konusu ilan hakkında tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

GENEL ŞARTLAR

Maliye Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların başvurularını gerçekleştirebilmeleri için bazı şartları taşımaları gerekmektedir. Buna göre adayların “657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları haiz olmak, Fakültelerin dört yıllık ilgili bölümlerinden mezun olmak, Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip bulunmak, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir. 

ÖZEL ŞARTLAR

Bu şartların yanı sıra adayların özel şartlara da haiz olmaları gerekmektedir. Buna göre Maliye Bakanlığı tarafından belirlenen özel şartları aşağıda kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. İşte Özel Şartlar;

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

Söz konusu ilana başvurular 27 Aralık 2017 tarihinde başladı ve 19 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecektir. Maliye Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını http://www.muhasebat.gov.tr adresinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu”nu doldurup daha sonra ise üzerine fotoğraf yapıştırıp imzalayarak aşağıda kamupersoneli.net olarak belirttiğimiz belgelerle beraber Muhasebat Genel Müdürlüğüne (Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü M Blok Merkez Personel Şubesi 2. Kat 214 Nolu Oda İlkadım Caddesi TBMM Karşısı Dikmen/ANKARA) şahsen veya posta yoluyla başvuru yapılabilir.