Sözleşmeli Personel Alım İlanları

KOSGEB Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımladı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı personel alımı için bir ilan yayımladı.

Yayımladığı personel alım ilanında kurumun Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

İlanda yer alan kadrolar, adayların ilana başvuru sürecinde dikkat etmeleri gereken detaylar ve ilanlara dair diğer ayrıntıları haberimizde paylaşıyoruz. 

KOSGEB SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPIYOR

KOSGEB tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanına üniversitelerin ilgili birimlerinde mezun olmuş adaylar başvuruda bulunabilecek. 

İlan metnine göre, alım yapılacak personeller Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde görevlendirilecek. 

Söz konusu alımlar ise Bilişim Personeli kadrosuna yapılacak ve bu pozisyonda 2 kişi istihdam edilecek. 

KOSGEB yayımladığı ilanda ayrıca ilana başvuruda bulunan adaylara bir sınav düzenleyeceğini ve sınavda başarılı olan adayların kadroya alınacağını duyurdu. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

KOSGEB yayımladığı personel alım ilanında, ilana başvuru yapacak adayların kamu kurumlarına kamu personeli alımlarında aranan genel başvuru şartlarını ve alım yapılacağı duyurulan Bilişim Personeli kadrosuna özel koşulların sağlanmasını talep ediyor. 

Genel Başvuru Koşulları; Türk vatandaşı olmak, Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı genel şartları haiz olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak ve görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmamak. 

Özel Koşullar; Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri zorunludur, Hizmetin gerektirdiği niteliklere, muhakeme yeteneğine ve temsil kabiliyetine sahip, yoğun iş temposuna ayak uydurabilen ve takım çalışmasına yatkın olmak.

Eğitim Şartı; Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmak. 

KPSS Şartı; 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda alınan KPSS puanının yüzde yetmişi (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 (yetmiş) olarak dikkate alınır)

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

KOSGEB Bilişim Personeli alım ilanına başvuruları 8 Şubat ile 23 Şubat tarihleri arasında istenilen belgelerle birlikte en geç 23/02/2018 tarihi saat 17:30’a kadar KOSGEB Başkanlık Binası (Anafartalar Mah. İstanbul Cad. No: 32 06050 Ulus / Altındağ / ANKARA) elden teslim edilmek suretiyle yapılacaktır.

Başvuru Evrakları; İlana başvurular için kurum tarafından istenilen başvuru evrakları arasında, Fotoğraflı Başvuru Formu, ) Lisans diploması veya okul çıkış belgesinin aslı veya noter onaylı sureti, Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge, Son altı ay içinde alınmış Adli Sicil Belgesi, Detaylı Özgeçmiş, Tecrübe Belgesi, KPSS ve YDS sonuç belgesi yer alıyor.