Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alacak

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından verilen ilana göre toplamda 3 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Alım için başvurular 20 Şubat – 3 Mart 2017 tarihleri arasında alınacaktır.

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımında yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın 2016 yılında yapılan KPSS (B) grubu, KPSSP3 puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda pozisyon sayısı ve başvuru şartları belirtilen toplam 3 (üç) adet sözleşmeli personel alınacaktır

ALINACAK PERSONEL

– Veteriner Hekim: 2 Kişi (Veteriner Fakültesi Mezunu olmak)

– Ziraat Mühendisi: 1 Kişi (Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Mezunu olmak)

BAŞVURU ŞARTLARI

1- 657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

2- Müracaat tarihi itibariyle 35 yaşı doldurmamış olmak.

3- Erkek adaylar için, askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

4- Sunulan hizmet gereği vardiyalı çalışmaya herhangi bir engeli bulunmamak

5- Asil ve yedek olarak Müdürlüğümüze yerleştirilen adaylara Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılacak ve sözleşme bu soruşturma sonucuna bakılarak imzalanacak.

6- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53’üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

7- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

8- Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

9- 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasları belirleyen Bakanlar Kurulu Kararının “Yeniden Hizmete Alınma” başlıklı Ek l’ inci maddesinin 3 üncü bendinde “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez. Başvuruda bulunmak suretiyle yerleştirme yapılanlarla, 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ve 657 sayılı Kanunun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası gereğince sözleşme yapılması mümkün bulunmamaktadır. Sözleşme imzalanmış olsa bile, bu durumun anlaşılması halinde sözleşme iptal edilecektir.

10- Belirtilen nitelikleri taşımayan ve belgeleyemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca, herhangi bir tarihte ibraz ettiği belgenin sahte/geçersiz olduğu, gerçeğe aykırı belge düzenlediği anlaşılanların “Sözleşme imzalanarak göreve başlatılmış olsalar bile” sözleşmeleri feshedilerek haklarında yasal işlem yapılacaktır ve İdare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

Bir Yorum

  1. Şu hale bak 40 bin boşta ziraat mühendisi var üç. kişi beş kişi alınıyor hak mı bu yaa

  2. 3 mü? helal olsun be resmen bekleyen ziraat mühendislerini bitireceksiniz bu alımla yürüyün be (!)

  3. Kisiye ozel ilan verilmis o adamlar zaten hair koskoca turkiyede uckisilikmi bos yer var

  4. Büyük puntolarla ilan verilmiş okuyacak olanlarda heyecanla tıklıyor üç kişi ilan verilmeden de bulunur maksat alım var olsun

  5. Yazık bunca okumuş çocukların emeklerine yazık.16 17 yıl oku oku sınava gir bekle.binlerce kişiyi sınava al.sonra açıkla 3 5 10 yazık.

  6. Ayip gercekten onca insan bekliyor ve 3 kisi ne demek o zaman bence bu bolumlerle alakali okul acilmasina gerek yok..