Spor

Bayern Münih Athletico Madrid Saat Kaçta? Hangi Kanalda Yayınlanacak?

 Bayern Münih ile athletico Madrid bu akşam saat 21:45’de Şampoiyonlar ligi yarı final ikinci maçında karşı karşıya gelecek. İki tarafında karşılaşma için hazır olduğu bilgileri geliyor.
Maçta Cüneyt Çakır Görev Yapacak

Söz konusu mücadeleyi Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Cüneyt Çakır Yönetecek. 21:45’te başlayacak olan Bayern Münih Atletico Madrid maçı TRT 1 Ekranlarından canlı olarak izleyiciyle buluşacak. Şampiyonlar Ligi yarı final ilk karşılaşmasında ispanyol temsilcisi Athletico Madrid Rakibini 1 – 0 ile geçmeyi başarmıştı.

Favori Bayern Münih

İki takımın son 3 maçına bakıldığında en son yarı final ilk maçı az öncede belirttiğimiz gibi athletico’nun kendi evinde 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanmış , 1974 yılında bayern münih’in 4-0 ‘lık galibiyeti, yine 1974 yılında 1-1’lik beraberlikle sonuçlanmış. Bayen Münih söz konusu müsabakaya favori olarak çıkıyor. Athletico madrid ise ilk maçtaki skor avantajını korumaya çalışacak. Deplasmanda 1 gol atıp 2 gol yemesi durumunda final biletini athletico alacak. 2 farklı galibiyetlerde ise Bayern Münih final biletini alacak.

Spor haberleri, şampiyonlar ligi, şampiyonlar ligi müsabakaları ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.