Teknoloji

Bir Problem Daha: " iPhone 7 Tıslıyor. "

Geçtiğimiz günlerde oldukça yüksek fiyatıyla satışa çıkarılan ve sosyal medyada epey yankı uyandıran Apple‘ ın yeni bebeği iPhone 7; sistem yükü altında kaldığında ” tıss ” şeklinde sesler çıkarıyormuş. Kullanıcılardan gelen yoğun mesajlar ve geri bildirimler doğrultusunda, Apple nezdinde henüz bir açıklama yapılmış değil.

Yapılan açıklamalara göre aldıkları cihazı sistem testlerine sokan kullanıcılar, cihazın yük altında kaldığı andan itibaren garip sesler çıkararak hayal kırıklığı yaşattığını aktarıyorlar. İşletim sistemi noktasında son derece stabil ve üst düzey çalışmalarıyla bilinen Apple’ ın; en gözde ürünlerinden birinde bu tarz bir hatayla karşılaşılmış olması garip bir durum olarak görülüyor.

Piyasaya girişi için mi acele edildi, yoksa gerçekten bir ihmalkarlık mı var bilinmiyor ancak; kullanıcılardan gelen geri bildirimler içerisinde birçok video da bulunuyor. Bu videolarda görüldüğü üzere zaten bahsi geçen konunun doğruluğunu da kabul etmiş oluyoruz. 

Sistemsel veya donanımsal olabilecek bu problemin; 3800 TL verip iPhone 7 alan kullanıcıları epey üzdüğünü de belirtmekte fayda var.

Kamupersoneli.net | ANKARA