Teknoloji

iPhone 7 Tüketicileri Kızdırdı

 iPhone 7 Tüketicileri Kızdırdı

Geçtiğimiz günlerde lansmanı gerçekleştirilmeye başlanan iPhone 7, Apple web sayfası üzerinde yazılan açıklamalar nedeniyle gündemden düşmüyor. Ürün açıklamaları kısmında yazılan; çizilebilir ibaresi simsiyah iPhone 7 JetBlack modellerini almayı düşünen kişileri de şoke etti.

Ürün açıklaması kısmında yazılan bu ilginç detay nedeniyle de; Apple ilk defa başarılı ürünlerinin dışında bir hatası ile gündeme gelmiş durumda.

Yapılan açıklama da; dokuz aşamalı anodizasyona sahip simsiyah iPhone 7 Jet Black ürünün; çizilebilir olduğu ifade edilmiş, bu nedenle tüketicilerin dikkatli olmaları aktarılmıştır.

Servet değerinde ürünün çizilme problemi kafaları karıştırdı.

3.800 TL gibi bir rakamla tüketiciyle buluşacak olan iPhone 7 üzerinde yaşanabilecek bu problem; satın almayı düşünen ve Apple ürünlerinden vazgeçemeyen bir çok kişiyi epey üzdü.

Açıklamayla karşılaşan Apple ve iPhone severler sosyal medya ve bir çok teknoloji platformunda tepkilerini dile getirmeye devam ediyorlar.

Apple nezdinde henüz herhangi bir açıklama yapılmazken, Apple severler bu durumu bir tepki haline dönüştürecekler mi çok yakında anlamış olacağız.

Kamupersoneli.net | ANKARA