Teknoloji

iPhone 8 Seramik Gövdeli Olacak İddiaları Aldı Başını Gidiyor!

iPhone 7 çıkalı daha şurada kaç gün oldu derken, iPhone 8 üzerine dedikodular ve paylaşımlar yayılmaya başladı bile. Sosyal medya platformlarında büyüyen ve dağ gibi olan bu dedikolara, iPhone 8 ev sahipliği yaparken; tasarımsal açıdan birçok yeni değişikliğe ve önemli ölçüde malzeme farklılığına gidileceği iddia ediliyor.

Şimdiye kadar ki en iyi iPhone bataryası.

iPhone 7 bataryaları için ifade edilen bu söylem, pek umulan başarıyı gösterememiş olsa da; tatminkar bir değişiklik olduğunu inkar edemeyen kullanıcılar bulunuyor. iPhone 7 üzerinde istenilen başarının tam anlamıyla yakalanmasının bekleneceği düşünülürken bir anda yayılan bu bilgi, çıkış tarihinin erkene alınabileceğini dahi düşündürdü.

Satış hedefleri tutacak mı?

iPhone 7 için Apple rekor sayılabilecek bir satış hedefi koyduklarını aktarmış, 18 Eylül tarihi itibariyle de Youtube kanalları üzerinden yayınladıkları 2 başarılı reklam filmiyle bunu kanıtlamışlardı. Ancak şuan için bu iddialar söylentiden başka birşey ifade etmiyor malesef. Bu nedenle de iPhone 8 üzerine elimizde pek bir bilgi bulunmuyor.

Önümüzdeki günlerde iPhone 8 üzerine yeni sızıntılar ve paylaşımlar geldiği takdir de sizlere konuyu ulaştıracağız.

Kamupersoneli.net | ANKARA