Gündem

Kızılay Güvenpark ' ta Patlama Oldu

Kızılay Güvenpark yakınlarında patlama oldu. Bombanın patladığı yer ise Kızılay Güvenpark Otobüs Durakları yakınında olduğu ve patlamanın çeşitinin ne şekilde olduğu belirlenemedi.

Otobüs duraklarında 10 durak var ise 10 duraktan sadece 3 durak kaldığı bilinmektedir. 5 (beş ) kamu binasını sallayan büyük patlama Ankara ‘ nın en işlek yeri Kızılay Güvenpark ta olan patlamada yaralı sayılı belirlenmedi. Eski Başbakanlığa 100 metro uzaklıkta olan Güvenpark otobüs duraklarında bulunan patlamada 6 aracın yandığı ve giden ambulans sayısının oldukça fazla olduğu alan için patlama 18:45 civarlarında olduğu bilinmektedir. 

Merasim sokakta 17 Şubatta olan saldırıya çok benzer bir saldırı daha Ankara da bulunan tüm ambulanslar ve sağlık görevleri gelmiş bulunmakta. Ankara Kızılay Güvenpark yapılmış olan saldırının şiddetinin çok büyük olduğu ve bu saldırının ise canlı bombanın yapamayacağı kadar büyük olan patlama için bir aracın patlatıldığı düşünülmekte. Ankara ‘ nın kalbi olan Kızılay metro istasyonların ve otobüs durakların ana merkezi olan yer İçişleri Bakanlığına sadece 200 metre uzaklıkta.

Ankarada bir çok semtte hissedilen patlama , Bahçelievlere 4 Km uzak olan yerde patlama oldu. Hükümet Ankara için özel önlemler almış idi.
Çevik Kuvvet polislerinin bulunduğu yerde yapılan saldırı sonrasında sayısı kesin olmayan çok fazla itfaiye , ambulans ve sağlık görevlileri bulunuyor. Şuanda resmi açıklama olmayan patlama ile ilgili elde edilen bilgiler bu kadar.

Şuan elimize ulaşan bilgilere göre ölü sayısı 34 ve yaralı sayısı 125 olarak bildirildi. Bizler kamupersoneli.net olarak Ankara’da yaşanan patlama hakkında detaylı bilgilere ulaştığımızda sizleri sitemiz üzerinden haberdar edeceğiz.

Kamupersoneli.net