Kamu Personelleri

Veteriner Sağlık Teknisyenleri KPSS 2014 ile Atama Bekliyor

Tarım Meslek Liselerinin “Veteriner” Sağlık bölümünden 4 senelik uygulamalı mesleki eğitim alan ve Veteriner Sağlık Teknisyeni ünvanına hak kazanan adaylar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’ndan atama haberi bekliyor.


Veteriner Sağlık Teknisyenlerinden Faruk Çelik’e Mesaj

Söz konusu mezunlar için en son alımın 2012 yılında yapıldığı ve uzun zamandır mezunların bakanlıktan atama haberi beklediği biliniyor. Facebook sayfamızdan bize ulaşan bir Veteriner Sağlık Teknisyeni’nin mesajını aynen yayınlıyoruz.

“Tarım Meslek Lisesi “Veteriner Sağlık” bölümünden 3308 sayılı mesleki eğitim kanunun 29.30. Maddeleri hükümlerine göre 4 yıl süreli uygulamalı mesleki eğitimini tamamlayıp Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak meslek diplomasını alan, Hayvancılık sektörünün Veteriner Sağlık Teknisyeni istihdamını sağlayan tek bakanlık Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olup bakanlık teşkilatlarında norm kadrolar dahilinde ihdas edilecek kadroların açılmasını ve 2014 KPSS puanları ile alıma sunulmasını istiyoruz. Sayın Bakanımızın açıkladığı 3071 sözleşmeli ve kadrolu alımlarında, 2014 KPSS puanlarımız ile Veteriner Sağlık Teknisyeni atamasına 400 kişilik yer verilmesini bekliyoruz.”

“5 Bini Aşkın Mezun Bakan Faruk Çelik’ten Müjdeli Haber Bekliyor”

Facebook üyemiz tarafından gönderilen mesajta 2012 yılından bu yana atama bekleyen 5 bini aşkın mezun dile getirilmiş

“2012’de yapılan son atamalardan bugüne bakanlık Veteriner Sağlık Teknisyeni kadrosu açmamıştır, 5 bini aşkın mezunlar adına sayın bakanımız Faruk Çelik’ten müjdeli haberler beklemekteyiz.”


Kamupersoneli.net’e ulaşmak çok basit!

Kamupersoneli.net’e öneri , şikayet ve haberlerinizi iletmek için sosyal medya sayfalarımızı takip edebilir, sayfanın altında bulunan yorum kısmını değerlendirebilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek her türlü gelişmeden , personel alımı haberlerinden ve tüm GTHB duyurularından haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. veteriner sağlık teknikerligi bölümünden de alım yapılsın ben bölüm birincisiyim 3 atamada 1 kişi alinmadi sizi Allaha havale ediyorum

  2. Devlet parasiz yatili okul mezunlarina kadro acilmiyorsa bosuna yatili hizmet vermeninde bi manasi kalmiyor. Veteriner sağlık TEKNISYENLERI mağdur. Haziran döneminde kadro bekliyoruz..

  3. Daha önce teknisyen alımı olmayıp tekniker alımı oldu burda son 5 yıldır hakkımızı yediniz teknikerler olarak hala kalkmış bizde mağduruz bizde mağduruz diyorsunuz açıktan okuyun sonra atama bekleyin biz 4 yıl yatılı olarak okuyalım siz gibi işten anlamazların arkasında bekleyelim öyle mi !!!!!

  4. Teknikerler den daha donanımlı ve saha görevine uygun 4 yıllık eğitim alıyoruz. Veteriner sağlık teknisyenlerine en az 400 atama istiyoruz.

  5. İşinin erbabı olarak çalıştı kitaplarıyla 4 yıl boyunca her yılında uygulamalı eğitim gören teknisyenler için hayvancılık bel kemiği olan bu meslek grubu için aşamalarınızı beklemekteyiz.

  6. #VeterinerSağlıkTeknisyenleri için 400 atama istiyoruz

  7. Aciktan teknikerlik okuyupta hayvan gormeden ders almadan mezun ol bide sizi Allaha havale ediyorumde biz 4 yil hayvanin icerisinde ders aliyoz hayvan ellemeden bu meslek edinilmez kendi yoluna git baskasinin istek ve arzularina dil uzatma

  8. Sen neyin madurlugundan bahsediyorsun birader boş beleş gir bölüme sonra ha hukuktan bahset. Biz teknisyenlerin yıllardır yenilen hakları ne olacak ailene en ihtiyacın olduğu anda 15 yaşında ailenden ayrıl 4 yıl kilometrelerce uzakta parasız pulsuz dişini sık oku karşılığını alama sen neyin hakkından bahsediyorsun

  9. Veteriner sağlık teknisyenleri bu ülkenin temel taslarıdır kimse yokken onlar vardı onun için haziranda en az 400 atama bekliyoruz gereğinin yapılmasını arz ve talep ederiz….

  10. Binlerce mezun işsiz artık yeter 3 5 alımla olacak iş degil mağduruz atama bekliyoruz.Biz hayvancılığın belkemiğiyiz!

  11. Veteriner teknisyenlerine 400 kişilik kadro istiyoruz.hakkımızı istiyoruz sesimizi duyun artık!

  12. 2007 den beri yığılma var artık biz kamuda hayvancılıga hizmet vermek için bekliyoruz,

  13. 2007 den beri yığılma var artık biz kamuda hayvancılıga hizmet vermek için bekliyoruz,

  14. Sayin bakanim haziran ayinda 400 veteriner saglik teknisyeni atamasi bekliyoruz

  15. Sayin bakanim haziran ayinda 400 veteriner saglik teknisyeni atamasi bekliyoruz

  16. duz lise okuyup uzerine veteriner saglik teknikerligi okuyanlarin konusmaya hakki bile yok ! veteriner saglik teknisyeni mağdur.

  17. Kusura bakmayın ama bizim meslekte ÜSTÜ BOK OLMAYANIN KARNI TOK OLMAZ teknikerlerden daha donanımlı saha şartlarına uygun olduğumuz bariz belli.

  18. Ne olur sesimizi duyun artık sayın bakanım yıllardır mağdur edilen veteriner sağlık teknisyenlerine hak ettikleri kadroları verin .Mujdeli haberlerinizi dört gözle bekliyoruz ve sizden 400veteriner sağlık teknisyeni almanızı istiyoruz.