Meb Personeli

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Çalıştay Duyurusu Yaptı

Milli Eğitim Bakanlığı Resmi İnternet sitesinden “Çalıştay Duyurusu” yapıldı. MEB resmi internet sitesinden yetişmiş insan kaynağı ihtiyacının karşılanması maksadıyla 1929 yılından itibaren MEB Lisansüstü öğrenim görmek üzere öğrencilerin yurt dışına gönderildiği hatırlatıldı ve söz konusu kapsamda bursiyerlerle Burslu Öğrencileri Seçme ve Yerleştirme Süreci ,Yurt İçi ve Yurt Dışı Dil Eğitimi Süreci Yurt Dışı Lisansüstü Öğrenim Süreci , Resmi Burslu Öğrencilerin İstihdamı ve Dönüş Sonrası Takibi gibi konuları içeren Çalıştay düzenlenecek.  Milli Eğitim Bakanlığı’nın duyurusunu yaptığı Çalıştay 3-4 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.

Milli Eğitim Bakanlığı Resmi İnternet Sayfasından Yayımlanan Duyuru Şu Şekilde ;

Milli Eğitim Bakanlığı Çalıştay Duyurusu

Ülkemizin yetişmiş insan kaynağı ihtiyacının karşılanması amacıyla 1416 sayılı Kanuna dayalı olarak 1929 yılından itibaren Bakanlığımızca lisansüstü öğrenim görmek üzere yurt dışına öğrenciler gönderilmektedir. Bu kapsamda öğrenim gören bursiyerlerimizle ilgili Genel Müdürlüğümüzce bir çalıştay düzenlenecektir.

Genel Müdürlüğümüz koordinesinde 03-04 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılacak olan bu çalıştayda bursluluk programının tüm süreçleri kapsamlı bir şekilde değerlendirilecek olup detaylı çalıştay programı ekte yer almaktadır.

MEB duyuruları, kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek her türlü MEB duyurusu ve gelişmesinden her yerde haberdar olma fırsatına sahipsiniz.