Eğitim

Autocad Sınavı Giriş Yerleri Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığına ( MEB ) ait resmi internet sitesi de yapılmış olan duyuru içerisinde Autocad ( bilgisayar destekli tasarım ) Sertifika Sınavı için giriş yerlerinin açıklandığı yer aldı. Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB) tarafından 19 Mart 2016 Cumartesi günü gerçekleşmesi planlamış olan bilgisayar destekli tasarım ( autocad ) sertifika sınavına katılımda bulunacak olan adaylar için sınavlarını gerçekleştirecekleri sınav yerleri açıklandı ve giriş belgeleri ise Milli Eğitim Bakanlığının resmi sitesinden adaylara duyuru yapıldı. 
 
MEB ( Milli Eğitim Bakanlığı ) ‘nın yapacağı Autocad ( bilgisayar destekli tasarım ) Sertifika Sınavı 19 Mart 2016 Cumartesi günü saat 14:00 da başlayacaktır , Autocad sertifika sınav yerlerini ise aşağıda verilmiş olan linke tıklayarak ulaşabilmektedirler. Autocad ( bilgisayar destekli tasarım ) Sertifika Sınavı giriş belgelerini öğrenmek isteyen adaylar linke tıklayarak Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları ile giriş yaparak sınav yerlerini öğrenebilecekler. 
 
Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB) tarafından 19 Mart 2016 tarihinde öğleden sonra saat 2 de gerçekleşecek olan Autocad ( bilgisayar destekli tasarım ) Sertifika Sınavı için sınav giriş belgelerine ulaşmak isteyen adaylar tıklayarak öğrenebilirler.