Gündem

Dört Şehirde Emniyet Müdürü Değişimi Yapılıyor

İçişleri Bakanlığı tarafından alınan karar ile 4 ( dört ) emniyet müdürünün değiştirilmesi için kararname öne sürüldü ve  İçişleri Bakanı tarafından hazırlanmış olan Efkan Ala adlı kişinin hazırlamış olduğu kararname Başbakan Ahmet Davutoğlu’na söylendiği dile geldi. Emniyet Müdürleri kararnanesinin cevabının ise şuanda cevap beklenen valiler kararnamesi sonucundan hemen sonra mayıs ayı içerisinde hazırlanmış olacağı dile getirildi.

Ankara Garı içerisinde yaşanan patlamasa olayından sonra görevden alınmış olan Emniyet Müdürü Kadri Kartal ‘ ın yerine Ahmet Hakan Arıkan vekaleten göreve gelmiş idi. Ankara da yaşanmış olan ikinci patlama sonrasın da ise  görevde affını isteyen Ahmet Hakan Arıkan yerine Yaman Ağırlar vekaleten atanmış oldu.

Güzel işler yapıldığı belirlenen  Van Emniyet Müdürü Mahmut Karaslan adlı kişinin yeni göre yeri Ankara olarak belirlendi. Van Emniyet Müdürlüğü görevine ise geçtiğimiz yıl için İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından terfi almış olarak 1. ( birinci ) sınıf emniyet müdürü Suat Ekici adlı kişinin getirileceği belirlenmiş oldu.

Artvin şehrinde çevrecilerin yapmış olduğu eylemi zamanında rapor aldığı iddaa edilen Emniyet Müdürü Alaattin Akbaş’ ın yerine ise gelmesi belirlenen kişi Ahmet Turabi Eğer olarak karar verilmiş oldu.

Yapılan değişiklikler ile ilgili olarak bizler kamupersoneli.net olarak takipte kalacağız. Emniyet Müdürü değişiklikleri hakkında yeni bir atama yada yeni bir değişiklik meydana geldiğinde sizleri sitemiz üzerinden haberdar edeceğiz. 

 Kamupersoneli.net