Spor

Fenerbahçe'de Sözleşmesi Bitenler, Kulüpten Gönderilecekler ve Kalacaklar

Spor Toto Süper Lig’de sezonu Beşiktaş’ın ardından 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe’de 12 oyuncunun sözleşmeleri bu ay bitiyor.


Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu bu sezon da Beşiktaş’a kaptıran Fenerbahçe’de, 12 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs itibarıyla sona eriyor.

Sarı-lacivertli kulüpte sözleşmesi bitecek olan tecrübeli isimler Bruno Alves, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Raul Meireles, Michal Kadlec’in yanı sıra genç futbolcular Uygar Mert Zeybek ile Ramazan Civelek’inde sözleşmesi biten isimlerin arasında yer alıyor. Sezon başında takıma kiralık olarak gelen Porto’dan Abdoulaye Ba ve Fabiano Ribeiro ile Liverpool’dan Lazar Markovic’in de sözleşmeleri bitiyor.

Öte yandan Fenerbahçe’de sezon başından bu yana kadro dışı olan ve ismi lig kadrosu için Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirilmeyen Serdar Kesimal’in de sözleşmesi son buluyor.

Transfer Görüşmeleri Türkiye Kupası Finalinden Sonra

Sarı-lacivertli yönetimin, takımda yola devam etmek istediği futbolcularla 26 Mayıs Perşembe güünü Galatasaray’la oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finalinden sonra görüşmeye başlayacağını açıkladı

Fenerbahçe Yönetimi, bazı oyunculara teklif götüreceği bazı isimlerle de gelecek sezon yola devam etmeyeceği belirtildi.

İlk Ayrılan Kadlec

Fenerbahçe’de ilk ayrılan futbolcu Çek Michal Kadlec oldu.

Sarı-lacivertli kulübe 2013 yılında 4.5 milyon avro bonservis bedeliyle Alman temsilcisi Bayer Leverkusen takımından transfer edilen Michal Kadlec, gelecek sezon Fenerbahçe’nin kadrosunda yer almayacak.

Michal Kadlec, geçtiğimiz günlerde ülkesinin takımlarından Sparta Prag’la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Salih Uçan Geri Dönüyor

2 Yıl önce fenerbahçe’den İtalya’nın Roma takımına kiralanan Salih Uçan, sarı-lacivertli takıma geri dönecek.

Salih Uçan’ı 4 milyon 750 bin avroya 2 yıllığına kiralayan İtalya’nın köklü kulüplerinden Roma, genç futbolcunun 11 milyon avro satın alma bedelini kullanmadı. Salih’in gelecek sezon sarı-lacivertli formayı giymesi bekleniyor.

Kulübün diğer kiralık futbolcuları Emmanuel Emenike, Miroslav Stoch ve Hakan Çinemre’nin de kiralık sözleşmeleri son buldu. Sarı-lacivertlilerin bonservisini elinde bulundurduğu bu 3 isimle ilgili karar, sezon başında teknik heyet tarafından verilecek.

Fenerbahçe’den sezon başında Torku Konyaspor’a kiralanan Samuel Holmen’in de sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona erecek. 

AA

Kamupersoneli.net  | Ankara